.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

сутиен силиконови чашки

Знаете ли нещо за тези сутиени които са само силиконови чашки без гръб и презрамки и с вакум залепват само за гърдите и можеш да ги носиш с рокля без презрамки и гръб и изглежда така все едно си без сутиен и гърдите са си твои? има ли някои такъв ?и ако знаете някакв саит да ги поогледам????

аз го имам абсолютно същия и съм много доволна

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    аз го имам абсолютно същия и съм много доволна
    То и аз го имам същия, но съм го носила само на бала си + още веднъж, но втория път не беше за дълго. Просто ме е страх да не падне, но май ще го пробвам пак, щом казваш че си доволна.

и мен много ме беше страх да не падне, но си седи даже после зор го отлепвам, а по принцип се мятам като луда и мърдам много слава богу не пада

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight

Голям фен
    И аз съм го имала,но един път когато го сложих в една много голяма жега тръгна да пада направо ужас........Толкова се притесних... За това бъди на щрек.че да не ти изиграе някой номер
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

2 мои приятелки го имат и казват, че само в жегите пада
    Иначе са си доволни от него, но като се изпотиш и се свлича.. а то основно за лятото ти трябва
    Струват околко 10лв.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

аз пък съм се потила, а не е падал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си