Хора моля ви помогнете ми значи вчера си купих дъфка от тея на орбит обаче беше по малка и без да искам като говорех я глътнах мислите ли че това може да породи някой проблеммерси предварително
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Няма проблем - споксПървоначално написано от true00000girl
![]()
Спокойно.. нищо ти няма... Хората гълтат мравки и други насекоми а ти за една дъвка......![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Няма ти нищо спокойно, аз като бях малка и винаги като дъвчех дъвка без да исках я гълтах и още съм жива така, че няма ти нищо
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Всеки ден дъвча по едно пакетче(дражета) и 5-6 дъвки ги гълтам, това е от няколко години, така, че не се притеснявай.![]()
ще се разлага в организма ти в продължение на доста време. няма да се оттървеш толкова лесно.Първоначално написано от true00000girl
Правилно ли виждат очите ми , тая тема сериозна ли е бе?Ми не... нямам думи ...
Нищо не може да ти стане![]()
Може да ти залепне за червата да се получи триене => получаваш вътршен кръвоизлив и в болницата !!
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Щом до сега нищо не ти е станало,едва ли сега ще ти станеАз колко дъвки съм гълтала досегаа...
А иначе не е хубаво да се гълтат дъвките.![]()
Какво може да ти стане според теб?!![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Няма проблем...аз колко дъвки съм гълтала...!?![]()
To infinity and beyond.
+1 и аз такаПървоначално написано от cool_doll
![]()
Шъ съ мриеСпоко бе нищо ти няма аз колко дъвки съм глътнал
![]()
Дъвката не се разлага в организма ни, не залепва и не засяда. Ако случайно глътнете дъвка, тя не след дълго ще напусне организма ви по естествена начин цяла целеничка.
Аз от както се помня винаги след като се надъвча и гълтам дъвката.![]()
![]()