Цитирай Първоначално написано от VQTUR
Цитирай Първоначално написано от akinom
Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Моят съвет е, да не се задълбочавате толкова в даден човек, като коне с капаци, защото след това (ако тръгнете) .. бързо ще си писнете по простата причина, че сте свикнали само с мисълта за него и с тръпката дали той ви забелязва или не. След като отмине тази тръпка, не е интересно. Оставете се по течението. Спонтанно започнатите връзки са с най - голям успех според мен.
Преодолейте срама и се оставете на съдбата.
Bravo! Mnogo to4no i pravilno razsajdava6, mnogo si prava.
аха, има го и тоя момент в който вече не е интересно (като тръгнете примерно) защото вече си постигнал целта и не е чак такова приключение, като преди това.

Именно. Аз със приятелят ми (сегашния) тръгнах, на първия ден. Знаехме се от една година, но дори и здрасти не си бяхме казвали. Нито пък бях зяпнала в него. Просто един ден решихме да излезем да се поопознаем, защото не може да чатим само в скайп, и просто се случи. Ето, вече година и месец, горе долу, сме заедно и всеки ден е приключение. Всеки ден очаквам нещо ново. (Малко се поувлякох, но като ми идва отвътре да пиша си пиша.. ). Просто съм имала 3 връзки, които са станали известно време след като се вторача в момчето и просто не ставаше както трябва.
Разбира се това, което се случва с мен, не е никаква гаранция, че така се случва със всички. Просто давам пример.