- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е ....?
случвало ли ви се е когато харесвате 1 момиче/момче да се разбирате мн добре и кагото дадат приятелите на момчето/момичето почва да се даржи странно не ти обраща мн внимание абе сеедно не си там и така ? (не че сам в подобна ситуация питам от чисто любопитство) :P
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
не
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Hilary Duff - Stranger![]()
![]()
Ами не, не ми се е случвало. И по добре.
... ааа супер добрата песничкаааа...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
![]()
По темата ... миии не![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хаха , кви са тези интересни теми. Ми щом се държи така ,значи е тъпанар ,тва е моя извод.
The madness that you feel will soon subside
So in a word don't shed a tear
I'll be here when it all gets weird
Найн.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Всички момчета са така !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
горе долу... приятеля ми има един негов приятел и винаги като са 2мата аз съм извадена извън разговора... малко кофти но се свиква... и освен това не ми се налага да седя там защото приятеля ми знае че не харесвам това и затова и не излиза много много често с мен и с него по същото време![]()
внимание към мен има... пълно? не винаги... не се оплаквам
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не не ми се е случвало.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Възнаграждавам любопитството Ви!Първоначално написано от profear
Ако е така значи малко се притеснява да не го базикат, че си има гадже. Ако това отмне - ОК. Ако не отмине - значи има друг/а.
Лично мнение![]()
уляля.... данет
Не.
nicolepcd
случфало ми се е , и не един или дфа пъти...и съм и казфала и тя ама не е фярно или не съм се усетила..адски се изнерфям като стане така...
Не ми се е случвало,но знам за кфо става въпрос,повечето момчета са така променят се когато са с приятелите си...![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
То това не е ли по-типично за 13-годишните момчета...Емии,не ми се е случвало..А и ако ми се случи,сериозно ще се замисля дали да бъда с това момче...
![]()
![]()
Мисли малко преди да пишеш,и не слагай всички под общ знаменател.Опитваш се да лансираш някакви изтъркани клишета.Кой го казва това?Ако съдя по ника ти си на 14,и не вярвам да имаш чак толкова голям опит в любовта,че да се изказваш така.Айде моляти се...Първоначално написано от sladkish_14
амии понякога така става ако иска да се прави на гъзар пред приятелите си...на някои момчета не искат да показват привързаност за да не им се смеят приятелите(макар че няма за какво)...![]()