.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

Той си отива :(

Здравейте... идва лятото и всички хукват да си търсят работа по морето и по чужбина. Моят приятел ще заминава на Златни пясъцил. Заедно сме вече 1 година и 2 месеца. Той е на 20 аз на 18. Според мен е склонен към изневяра защото е имал доста момичета и постоянно му мрънкам а той се изнервя и се караме. Казва че ме обича и че е тръгнал да изкарва пари не да ги харчи. Изневерявал ми е веднъж с целувка. (но не е сигурно)
    Искам да ви питам според вас дали е възможно да се очуждим за три мисеца дотолкова че да скъсаме? Все пак на морето е голямо разнообразие от жени.
    Как да се контролирам и да го ревнувам от всеки глас покрай него?
    И мислите ли че има начин да разбера чрез реакцийте му дали ми е изневерил?
    Мислите ли че мъж който е влюбен в гаджето си би изневерил ...всички знаем какъв разврат е по морето
    no exit

Град
    В думите на хората ;)
    Всъщност е възможно...при това много....ако му имаш доверие значи няма от какво да се притесняваш ама иначе ... нз

за 3 месеца и ти ще си го забравила..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Валхала
    Хахаха наеми ме като детекив мога да го следя
    По темата:Според мен ако ти изневери не е фатално,стига сте били такива егоисти.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Времето е много дълго... а там както каза има доооста голям избор... аз също бих се съмнявала и сигурно не бих издържала... А защо не отидеш с него... няма да му досаждаш?! Даже може с приятелк ида отидете...

Град
    Велико Търново
    Riva понякога и аз така си мисля ама мойте приятелки ми викат че съм луда.
    jghgh ..то една година така ли се забравя? Ако беше така лесно както казваш досега ехеееееее
    no exit

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Времето е много дълго... а там както каза има доооста голям избор... аз също бих се съмнявала и сигурно не бих издържала... А защо не отидеш с него... няма да му досаждаш?! Даже може с приятелк ида отидете...
    Аз ще отида но незнам точно кога защото ще почвам работа. Идеята му е когато се прибере да живеем заедно...
    no exit

Мега фен Аватара на mynichka
    Ако те обича няма да ти изневери, трябва да му имаш доверие ..както и той на теб!
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    постави се на негово място ако заминеш ти аз и моята приятелка се виждаме веднъж на 3 4 месеца но те уверявам че ме обича повече от всичко

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    постави се на негово място ако заминеш ти аз и моята приятелка се виждаме веднъж на 3 4 месеца но те уверявам че ме обича повече от всичко
    аз съм готова да го чакам и ще изтърпя всичко само и само да знам че няма да спре да ме обича
    no exit

Супер фен

Re: Той си отива :(

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    Мислите ли че мъж който е влюбен в гаджето си би изневерил ...всички знаем какъв разврат е по морето
    И кво сега като идем на морето и да сме влюбени и да не сме ..понеже е разврат дайте да изневеряваме??
    Няма такива филми... мъж,който е влюбен в гаджето си - не би!
    Но твоя мъж.... явно би... тоест явно не те обича.
    Що за странни отношения имате? Не стига,че знаеш,че ти е изневерявал вече...
    Странна ви работа.

не съм прочела като хората, извинявай.

иначе.. 3 месеца си е много време, но пък не чак толкова много, че да се разделите .. => чакай го. обаждай му се. помоли го да ти обещае да ти признае ако направи някоя глупост и така..

не знам, казусът е сложен
    от една страна може си прекратите отношенията, ама ако толкова много се обичате би било безсмислено
    от друга може да го изчакаш.. въпреки че 3 месеца са твърде много, ше отвикнете малко или много един от друг и при връщането му може нищо да не е същото..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз бих отишла с него. Ако каже не - значи ме отбягва, следователно - късаме.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Велико Търново
    Той каза че ще ми намери работа да отида при него..но ач съм обещала на едни приятели да работя при тях. А колкото до изневярата не съм сигурна че е станало нещо ..
    no exit

Еми ако искаш да си сигурна, че няма да ти изневери...
    Отравяш го, изкормваш го, изнасилваш останките от трупа с дебел метален прът, изгаряш го и заравяш останките в градинката пред блока.
    А преди да го изгориш можеш да му източиш кръвта, ей така да си имаш, като ти се допие

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
    Отравяш го, изкормваш го, изнасилваш останките от трупа с дебел метален прът, изгаряш го и заравяш останките в градинката пред блока.
    А преди да го изгориш можеш да му източиш кръвта, ей така да си имаш, като ти се допие
    Колко време ти беше нужно за да го измислиш това
    no exit

Не повече от минута (smirk)

Град
    Велико Търново
    Значи определено трябва да потърсиш лекарска помощ
    no exit

Значи определено трябва да потърсиш лекарска помощ
    После лекаря ще трябва да вика помощ... ако успее да го направи докато го кълцам с резачката, а сатър стърчи от крака му...

Град
    Валхала
    И после се събуди,зави се и пак заспа

Цитирай Първоначално написано от Riva
    И после се събуди, заколи няколко циганина, зави се и пак заспа
    fixed

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Ако те обича няма да ти изневери, трябва да му имаш доверие ..както и той на теб!
    +1
    LoVe iS tHe aNsWeR

Аз лятото ще съм на Златни и ще го контролирам, само ми дай точно описание и координати
    Иначе - шанс за изневяра винаги има, но вече всичко си е до моралното му отношение към връзката. Възможно е, ако се стигне да преспи с чужденка например, да е да види каква е тръпката, от нужда и от това да се покаже пред приятели/колеги, че и той може, но нищо повече

е вие за 3 месеца няма ли да се виждате ??? аз ако бях на тебе щях мигновено да замина с него
    I can't stop myself from loving you <3

Абе хора защо си нямате доверие един да друг..все пак сте заедно от доста време, твърди че те обича, че иска да е с теб за какво да те лъже? отивал на морето..голяма работа...моя като е в чужбина и да искам, няма как да отида и да го видя, но му имам доверие, обичаме се и чакаме просто да мине времето и да сме заедно Ти ще можеш поне да ходиш при него, да се виждате, просто му кажи ако се случи така че да кривне поне да си признае не да те лъже...довери му се и ходи когато можеш при него
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си