- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- молив или очна линия
Mи аз мнооооого рядко се гримирвам и по принцип ги редувам, защото и двете ме кефят, но молива пада по лесно и е по неплътен.
аз попринцип все си ходя с моливче ,обаче искам да си взема очна линия да пробвам как ще ми стои до сега не съм ползвала...но винаги има първи път![]()
Имаш ли нужда от лед эа питието си?...Бих могла да отчупя късче от сърцето си...!
ко?Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Очна линия.
Слагам си сутринта и до края на деня си стои.
Моливът се размазва по-лесно.
ето защо очитети ми се струват големиПървоначално написано от Pedigree
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Те са си големи.Първоначално написано от anitram
![]()
хубавоПървоначално написано от Pedigree