- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червена коса
Уууу, такам. От мноооооооооооого време искам червена коса, обаче имам лекото затруднение да преценя дали ще ми отиваи какъв нюанс по-точно. Ако може да помогнете малко, ще съм ви изключително благодарна, а фризьорът ми не ще да ми каже, щото е тъпа
![]()
и ми е сестра. Та на въпроса, аз съм с по-тъмен тен, матово, не съм неква черна
и със зелени очички
. Смисъл, ако някоя от вас се боядисва в червено и има тая характеристика по-тъмен тен да сподели в кой нюанс се маца. Мерси за вниманието
![]()
ROCK
За какво искаш да се мацаш в червено е...Недей-кофти е и е к*рвенско.Ти ся с к'ва коса си?
я някой да си изрази мнението за много бяла кожа с лунички и много тъмно кафеви очи и нюанс на червеното![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Az sam s swetla koja..no o4ite mi sa tymno zeleni...boqdisah se 4erwena (ina4e sam rusa) s Fara 666 i mi stoi mnogo dobre... izob6to samo ne si zimai nqkfo ubito gadno grozno 4erweno...wzemi nqkoe po zabelqzwa6to se(e ne ba6 kato swetofar de)
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
Това пък от къде го роди ОГРОМНИЯ ти мозък ? Аз бях с червена коса и не мисля че изглежда к*рвенско .Първоначално написано от mimityy
Относно цвета мисля че ярко червеното ще ти ходи
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
ДОсега бях с червена коса.
Препоръчвам ти да започнеш от по-тъмен нюанс и ако не ти хареса да преминеш към нещо "по-крещящо",защото обратния процес е по-труден,повярвай
И да ти кажа,че червеното е най-трудния цвят за премахване. Сега минавам към лешник и ще ми трябват минимум 3 месеца. Хем съм била винаги с тъмно-червени.
Успех![]()
Smile!?
Да бе верно, как можа да кажеш, че е курвенско![]()
според мен е мн сладко
, и мисля, че перхидролките изглеждат по-курвенски, смисъл нищо лично към русите коси, на някои мн им отиват
та за червеното, и аз мислех нещо по-медно
Гадното е, че верно не се маха лесно, ама здраве да е
А черното не е ли по-лошо? Мерси на 'сички все пак хихи
О, кой беше питал за бледа кожа с лунички, според мен тва е идеално за червена коса, шото нали естествените червенокоси хора са точно с такава кожа
![]()
ROCK
Ами като сестра ти не иска да ти каже отиди при друга фризьорка!
А за да разбереш дали ще ти отива червено можеш да отидеш в някой магазин за перуки.Там срещу определена сума(не е скъпо към 3лв е май)ще можеш да изпробваш няколко и да разбереш как ще ти стои даден цвят.
Обаче имай предвид че червеното много изсушава косата.
И все пак ако се решиш отиди при фризьор да те боядиса тъкмо да може и да ти разясни и как да си поддържаш цвета и как да поддържаш косата си.
И кво баба ми е курва, така ли?Мерси, че ми казаПървоначално написано от mimityy
![]()
![]()
![]()
Има разни шампоани, които ти оцветяват косата за около седмица.Можеш да си вземеш в различни нюанси на червеното от тях и да прецениш сама, кой ти седи най-добре![]()
Подкрепям Whisskas ,че меден нюанс е най-добрия вариант..А как изобщо някой успя да изръси глупостта,че червената коса е к**венска
![]()
![]()
.
От описанието ти мисля че ще ти отива...винаги ми е харесвала комбинацията зелени очи + червена коса
а относно нюанса, можеш да почнеш с нещо по-светло, защото ако не ти хареса по-лесно ще потъмниш цвета, но обратното е трудна работа... а сестра ти (нали е фризъорка) щом не иска да ти каже за цвета иди при друг фризъор и питай, 'па ти пак ще се боядисаш при сестра си(да ти излезе на кирия
)
Ако искаш прати ми някоя твоя снимка мога с една програмка да ти направя червена коса и сама да прецениш дали ти отиваПървоначално написано от noirintense
![]()
Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Fuck off !
Mnogo haresvam 4ervena kosa.Za da ne puskam nova tema 6te popitam tuk.Predvaritelno blagodarq za otgovorite.Edna priqtelka se pravi 4ervena,no s kuna.Problemut oba4e e,4e 4ervenoto i stava s oranjev otenuk.Bihte li preporu4ali nqkakva marka kuna ot koqto kosata i da ne stava taka?
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Аз мисля,че много ще ти отива,като съдя по описанието,което си дала.![]()
А с какъв нюанс мислиш да се боядисаш?
Ако си твърдо решена да се направиш червена се направи, обаче имай предвид че червеното супер трудно се маха. Аз миналата година се бях правила червена с една къна- стана някво рижо, то ми ходеше де( аз по принцип съм нали тъмно руса, със зелени очи и светла кожа) обаче ми омръзна и реших, че искам или русо или моя си цвят, обаче върху къна не хващаше и се направих черна- то изсветля и стана кат моя цвят, обаче с медни кичури, абе голяма разправия беше. И за да се махне тва медно аз си взех матиращ шампоан, той го разкара и сега съм си с моя цвят слава богу. Обаче как си малтретирах косата...не ми се примпомня простооо...затва те съветвам, ако не си напълно обедена, че искаш да си червена, не се боядисвай, защото просто си е голяма мъка след тва![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
аз също съм намислила да си правя червена косанай готиното е че мама ми дава ... решила съм къса коса [до раменете някъде даже и по къса] ии някфо светло червено , не оранжево , и отгоре с руси кичури
поиграх си с фотошопа и се харесвам
гадното е че ще е чак пролетта
![]()
ei hora daite link za foto6op iskam i az ;(![]()
![]()
Зелени очи и червена коса...
яко![]()
Червена коса е мнооооооого готино.Аз се правя "патладжан",което е по-скоро лилаво,не червено.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Първоначално написано от mimityy
![]()
![]()
Аз съм червенокоса па не съм курва и според мен червеният цвят си е хубав
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
На някой има отива на други не зависи ти си решаваш
"курвенско"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
авторке ,след като не те знаем как изглеждаш от къде мамка му да знаем дали ше ти отива
are u rly so stupid?