.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Младежта!?

Ами мене лично тези неща не ме учудват!След като едно 18 годишно момче може да заколи свой сьученик то тогава на каде отваме...Наистина не знам на какво се далжи тази агресия и за мен това е много по-голям проблем!Явно младото поколение вече е провалено!Можем само да се надяваме че дргите имат шанс!

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    ei smotanqci mom4eto puska tazi tema za da nakara takiva kato vas da se pozamislqt malko a ne da spamqt gluposti kolko e bila bezpolezna i 4e ni6to nqmala da promeni ako na vsqka takava tema pone po 10 4oveka se zamislqha .... nqma6e da ima 13 14 godi6ni kurventii...

Тея 13-14 годишни курвентии няма да седнат да са ровят из такива форуми.. правят други раоти сеш се.. .. Ей затова ползата от тея теми... никва.. пък и точно тая май не е за този раздел..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на EarthShaker
    поредната уникално-прозорлива тема

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    ei smotanqci mom4eto puska tazi tema za da nakara takiva kato vas da se pozamislqt malko a ne da spamqt gluposti kolko e bila bezpolezna i 4e ni6to nqmala da promeni ako na vsqka takava tema pone po 10 4oveka se zamislqha .... nqma6e da ima 13 14 godi6ni kurventii...
    ама почти никой не се замисля камоли пък "13 годишните курвентии"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Баси не знам,ама онзи ден в KFC видях момиче и момче,които бяха максимум 3ти клас...седят и си пускат езици,братче, и си говорят на ''мило'' и некви такива... шашнах се,не знам може аз да съм сбъркана,ама..
    ххахаха, развиват се бързо децата скоро в детската градина, като влизат в ония пластмасови къщички, няма да си играят със строител, а с други нещица...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си