- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана работа :\
Проблема ми е, че от досто време съм влюбена в едно момче. Писахме постоянно в скайп, а като нe си пишехме ми пращаше смс-и .. Също излизахме заедно. Дотук с хубавите неща .. Това момче сваля всяко момиче, което види, дори разбрах че e писал нещата, които писа на мен на още няколко момичета .. Но с мен си държи по-различно .. не ми пише само лигави неща като на другите .. споделя ми и можем да си говорим на всякакви теми .. Да продължа ли да се "боря" за него или да се опитам да го забравя .. въпреки, че съм опитвала няколко пъти ..
~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~
За какво да се бориш мацко ?! Да те опънат и да те резнат ?!Първоначално написано от Children
![]()
Я виж тук !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261912
Опечена работа![]()
Не бе момиче. Зарежи го.Щом сваля всяка скоро ще му омръзнеш и ще страдаш
Пък и от каде знаеш , че с теб се държи по-различно?
![]()
Just be YourSelf
Даже и да успееш да го спечелиш каква ти е гаранцията, че ще ти е верен?!...![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Може да прозвучи грубо, но само си въобразяваш, че си нещо различно за него (повярвай ми - била съм в абсолютно същата ситуация). Та моят съвет е да не си правиш никакви илюзии за него, дори да продължавате да си общувате...а, ако той предприеме нещо 'по-сериозно', по-добре не се занимавай, за да не страдаш като разбереш, че не си единствената ;]
той се държи еднакво със всички-ти си втълпила,че има някакво по-специално отношение към теб,защото го харесваш...така,че зарежи тоя и търси нещо,за което си заслужава.![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Според мен това момче изобщо не си заслужава,ямно още не е пораснало за сериозна връзка или просто си е женкар по душа.Опитай се да го забравиш-за твое добро е пък и има къде къде по-свестни момчета![]()
Може да се държи еднакво със всички .. да.. защото може би всички за него са еднакви.. опитай се да му докажеш, че си различна.. ако не успееш здраве да еНякой тъй като каже "Оо мо тоз/таз е голяма курва.." или "Абе този/тази не става.. не е сериозен/на" не е докато не попадне на човека, който иска.. тъй че не се отказвай лесно, но и не влагай много чувства, че после да не страдаш напразно!
![]()
Всеки един коментар по-горе е абсолютно верен и мога да ти кажа да ги приемеш абсолютно всичките и такъв човек не ти трябва ако търсиш нещо сериозно а не просто забавление.
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Благодаря Ви .. найстина всичко, което казахте е вярно.
~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~
Ами така си мислех, защото други момичета на които е писал са ми казвали, чи ем пише 1-2 седмици и спира .. на мен ми пише година и нещо всеки ден .. whateverПървоначално написано от gorgeous
Благодаря =)
Твърдиш, че си се опитвала да го забравиш? Е, явно не си или поне не насеризоно, след като още се чудиш дали да се "бориш" .. И за какво, мога ли да попитам? Това, че на теб е споделял някои неща може би означава точно, че гледа на теб като на приятелка .. а не на нещо повече. Имаш инфо какво на коя е писал и си наясно с приказките му .. Я не се занимавай ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
типичния мъж.. ''Пробвам с всички пък която ми пусне'' ......според мен се откажи и да стане нещо щом сега е така нищо няма да се промени и ще те нарани....личен опит
![]()
Бройкаджия.Режи го!
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
едва ли момчето става за сериозна връзка. но пък аз бих пробвала, само за да видя докъде ще стигна и дали наистина ще ме приеме като нещо повече. ти, обаче, ако лесно се привързваш или пък вече си се привързала, най- добре се отдалечи от него малко по малко, защото както казах, едва ли би искал нещо сериозно. но пък.. де да знам... мен някак си все ме влече риска ии аз лично бих продължила, пък докъдето стигнем. и да съм наранена накрая, поне ще съм изживяла момента![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Най-добре да не се занимаваш с него.Когато покажеш непукизъм тогава мжое и да си промени мнението за теб, в смисъл, че ще си "поредната"
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Бих го приел за доказателство ако ти пишеше от манастир :P ама :PПървоначално написано от Children
о такива като него са ми ясни и аз съм така от доста времеама щом пиши некви неща и на др момичета значи няма смисъл да се занимаваш с него ...
женкари![]()
![]()
я си намери някой по свестен момчета много :P
Не си заслужава.Just let it go..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Когато "завъртиш" главата на едно момче ... в твоя случай на едно "женкарче" ... той се променя .. само за теб!!! Така, че според мен си заслужава да се опиташ да стане твоето момче ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз сьщо сьм в такава ситуация в момента!Има начин да разбереш дали ти за него си нещо различно!Не знам дали си говорила с него по вьпроса за многото момичета,но ако не си е най-добре да поговорите!Хубаво е че ти споделя!Аз сьм на мнение че един човек може да се промени стига да има стимул да го направи!Ако нещата не потрьгнат го остави сам и ще видиш колко барзо ще се варне при теб!При мен така стана и се надявам да сьм ти помогнала малко!