.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Объркана работа :\

Проблема ми е, че от досто време съм влюбена в едно момче. Писахме постоянно в скайп, а като нe си пишехме ми пращаше смс-и .. Също излизахме заедно. Дотук с хубавите неща .. Това момче сваля всяко момиче, което види, дори разбрах че e писал нещата, които писа на мен на още няколко момичета .. Но с мен си държи по-различно .. не ми пише само лигави неща като на другите .. споделя ми и можем да си говорим на всякакви теми .. Да продължа ли да се "боря" за него или да се опитам да го забравя .. въпреки, че съм опитвала няколко пъти ..
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Объркана работа :\

Цитирай Първоначално написано от Children
    Проблема ми е, че от досто време съм влюбена в едно момче. Писахме постоянно в скайп, а като нe си пишехме ми пращаше смс-и .. Също излизахме заедно. Дотук с хубавите неща .. Това момче сваля всяко момиче, което види, дори разбрах че e писал нещата, които писа на мен на още няколко момичета .. Но с мен си държи по-различно .. не ми пише само лигави неща като на другите .. споделя ми и можем да си говорим на всякакви теми .. Да продължа ли да се "боря" за него или да се опитам да го забравя .. въпреки, че съм опитвала няколко пъти ..
    За какво да се бориш мацко ?! Да те опънат и да те резнат ?!

Я виж тук !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261912

Опечена работа

Не бе момиче. Зарежи го. Щом сваля всяка скоро ще му омръзнеш и ще страдаш Пък и от каде знаеш , че с теб се държи по-различно?
    Just be YourSelf

Даже и да успееш да го спечелиш каква ти е гаранцията, че ще ти е верен?!...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Може да прозвучи грубо, но само си въобразяваш, че си нещо различно за него (повярвай ми - била съм в абсолютно същата ситуация). Та моят съвет е да не си правиш никакви илюзии за него, дори да продължавате да си общувате...а, ако той предприеме нещо 'по-сериозно', по-добре не се занимавай, за да не страдаш като разбереш, че не си единствената ;]

Супер фен Аватара на gabsit000
    той се държи еднакво със всички-ти си втълпила,че има някакво по-специално отношение към теб,защото го харесваш...така,че зарежи тоя и търси нещо,за което си заслужава.

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Според мен това момче изобщо не си заслужава,ямно още не е пораснало за сериозна връзка или просто си е женкар по душа.Опитай се да го забравиш-за твое добро е пък и има къде къде по-свестни момчета

Може да се държи еднакво със всички .. да.. защото може би всички за него са еднакви.. опитай се да му докажеш, че си различна.. ако не успееш здраве да е Някой тъй като каже "Оо мо тоз/таз е голяма курва.." или "Абе този/тази не става.. не е сериозен/на" не е докато не попадне на човека, който иска.. тъй че не се отказвай лесно, но и не влагай много чувства, че после да не страдаш напразно!

Всеки един коментар по-горе е абсолютно верен и мога да ти кажа да ги приемеш абсолютно всичките и такъв човек не ти трябва ако търсиш нещо сериозно а не просто забавление.
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Благодаря Ви .. найстина всичко, което казахте е вярно.
    ~Ако някой ти каже,че те обича - не му вярвай,защото истинската любов не се казва,а се доказва~

Цитирай Първоначално написано от gorgeous
    Може да прозвучи грубо, но само си въобразяваш, че си нещо различно за него (повярвай ми - била съм в абсолютно същата ситуация). Та моят съвет е да не си правиш никакви илюзии за него, дори да продължавате да си общувате...а, ако той предприеме нещо 'по-сериозно', по-добре не се занимавай, за да не страдаш като разбереш, че не си единствената ;]
    Ами така си мислех, защото други момичета на които е писал са ми казвали, чи ем пише 1-2 седмици и спира .. на мен ми пише година и нещо всеки ден .. whatever Благодаря =)

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Твърдиш, че си се опитвала да го забравиш? Е, явно не си или поне не насеризоно, след като още се чудиш дали да се "бориш" .. И за какво, мога ли да попитам? Това, че на теб е споделял някои неща може би означава точно, че гледа на теб като на приятелка .. а не на нещо повече. Имаш инфо какво на коя е писал и си наясно с приказките му .. Я не се занимавай ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

типичния мъж.. ''Пробвам с всички пък която ми пусне'' ...... според мен се откажи и да стане нещо щом сега е така нищо няма да се промени и ще те нарани....личен опит

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Намери си друг.

Град
    Козлодуй
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Намери си друг.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Бройкаджия.Режи го!
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен
    едва ли момчето става за сериозна връзка. но пък аз бих пробвала, само за да видя докъде ще стигна и дали наистина ще ме приеме като нещо повече. ти, обаче, ако лесно се привързваш или пък вече си се привързала, най- добре се отдалечи от него малко по малко, защото както казах, едва ли би искал нещо сериозно. но пък.. де да знам... мен някак си все ме влече риска ии аз лично бих продължила, пък докъдето стигнем. и да съм наранена накрая, поне ще съм изживяла момента
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Най-добре да не се занимаваш с него. Когато покажеш непукизъм тогава мжое и да си промени мнението за теб, в смисъл, че ще си "поредната"
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Children
    Ами така си мислех, защото други момичета на които е писал са ми казвали, чи ем пише 1-2 седмици и спира .. на мен ми пише година и нещо всеки ден .. whatever Благодаря =)
    Бих го приел за доказателство ако ти пишеше от манастир :P ама :P

о такива като него са ми ясни и аз съм така от доста време ама щом пиши некви неща и на др момичета значи няма смисъл да се занимаваш с него ...
    женкари
    я си намери някой по свестен момчета много :P

Град
    Бикини-Ботъм
    Не си заслужава.Just let it go..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на Hilary_
    Когато "завъртиш" главата на едно момче ... в твоя случай на едно "женкарче" ... той се променя .. само за теб!!! Така, че според мен си заслужава да се опиташ да стане твоето момче ...

Аз сьщо сьм в такава ситуация в момента!Има начин да разбереш дали ти за него си нещо различно!Не знам дали си говорила с него по вьпроса за многото момичета,но ако не си е най-добре да поговорите!Хубаво е че ти споделя!Аз сьм на мнение че един човек може да се промени стига да има стимул да го направи!Ако нещата не потрьгнат го остави сам и ще видиш колко барзо ще се варне при теб!При мен така стана и се надявам да сьм ти помогнала малко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си