- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!!
така...имаше едно момчее..с негоо ходихме 2 месеца .. но се разделихме .. аз го харесвам и до сега . . (ние скъсахмее преди 4 месецаа)..преди около 2 дни той тръгна с най-голямата курв* на училището..мисля,че скоро ще скъсат .. но все пакк![]()
.. може ли съвет ? как да си го върна ?
мерсии предварителноо .. :*
Ти 4 месеца в тикви ли беше ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Защо сте скъсали ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Еми не знам, но моето мнение, е че има много други момчета, по-добре не се занимавай с него...
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
скъсахме,защото си oмръзнахме .. аз си мислех,че той не е за мен,,но само 1 седмица след това съжалявахх адски многоо ! :S:S
Омръзвам!![]()
забрави го.
щом си решила на 2рия месец още, че не е за теб....значи не е.
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
Ем, той ако не те иска, кво праим?
nicolepcd
кажи ни повече информация......
след като скъсахте какви ви бяха взаимотношенията!?!
тия 4 месеца като се видите... нещо поздравявате ли се?!
абе 4 месеца са мн време... нали ти е ясно, че няма да е лесно... и щом той търси... нека да кажем нещо при курви... не е добре!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от misskrasavica
И такааа ! Каквоооо да ти кажаааа. Ами 4 месецааа са мнооого времееее за едноооо момчеее. Акоооо и аз стояяяя 4 месецаааа без сеееекс и аз ще тръгнааа с първатааа к*рвааа...
Моляяя !!![]()
Не не нямаш шанс..4 месеци са доста дълго време.По - добре не се занимавай с него.Аз съм казал,че никога няма да тръгна с бившо.Както сте скъсали първия път така ще скъсате и втория път
Хедваш го с помпа/двуцевка, размазваш останките от главата му по пода и стените (ако можеш да стигнеш - и по тавана), взимаш един нож/сатър и почваш да го кълцаш целия, ама хубаво, на ситно, палиш и се изпикаваш отгоре![]()
пич цепиш...Първоначално написано от NecroSadisticSadomiziers
![]()
![]()
![]()
![]()
а до темата заеби го ще го превазмогнеш..![]()