- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво пише в балончето ви на скайпа ???
"Хората са упорити, алогични и егоцентрични.Обичай ги въпреки това!!! [ † http://www.vbox7.com/play:855a0caa † ] "
Това е !
пише това:
"ЗА БОГА! ПОД ГЕРБА НИ ГО ПИШЕ - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! ОБЕДИНЕТЕ СЕ, МАМКА ВИ."
Леле, писна ми да споря с някви шибани хора, които седят и се оплакват, а "нямало да гласуват".
Олигофрени!
Как да им се обясни по подобаващ начин!
И как да му се обясни, че дори да е прав, ако спрем да гласуваме, то мангалите няма да мислят по тоя начин и ще си гласуват и хопппп! Турска България..[11:19:53] един каза: znam, 4e kato ne glasuvam taka ostavqm ciganite da reshavat
[11:19:57] един каза: ako tova te tormozi
[11:21:24] аз каза: дскалт ми по китара казваше че истинския човек е отговорен за себе си и за другите.. => за обществото.
трябва да сме отговорни за държавата ни.
да, именно, но не само това ме тормози. процентът гласуващи е важен. по-добре да подкрепиш някоя от малките измислени партии, които никога няма да спечелят, отколкото съвсем да не гласуваш. "Зелените" например са една страхотна партия от немутри и небаровци, пределно ясно е, че доникъде няма да стигнат, но по-добре глас за тях, отколкото никакъв глас.
за финал -> http://www.youtube.com/watch?v=Pu-3Og4Yg2g
[11:23:50] един каза: моите доводи в подкрепа на негласуването са следните: чрез гласуването, аз показвам съпричастност и признавам настоящата политическа система, а аз изобщо нямам такива мисли.
[11:24:28] един каза: и НЕ признавам настоящата система
[11:24:45] един каза: "Мъдрият човек не се занимава с политика" - Марк Аврелий
[11:27:16] аз каза: как така
[11:27:20] аз каза: я признаваш
[11:27:23] аз каза: ти искаш да я смениш
[11:27:23] аз каза: ..
[11:27:34] един каза: ами не съм доволен от парламентарната демокрация
[11:28:02] един каза: предпочитам парламентарна монархия или република
Епа нямам думи!
Съжалявам, че тук си изливам проповедите, но се вкиснах.. всички са такива.. негласуващи!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
In the name of God, impure souls of the living dead shall banished into eternal damnation. Amen.
[2:54:27 AM] antoan: та
[2:54:29 AM] antoan: мулето е добър, един път го скивам води битка срещу трима ескимоса... разцепи ги човек, то не бяха крака ръце, ъперкъти, летят пингвини, котки, ужас ти казвам... грозна гледка... и изведнъж, бааам, излетя се мулето като от нищото и се надъни на един дънер.... счупи сеее
[2:55:09 AM] antoan: като в матрицата ти казвам, то забавено като го погледнеш все едно гледаш незнам какво трудно е да се сравни
[2:55:21 AM] Boqnka Angelova: ei ei ei
[2:55:28 AM] Boqnka Angelova: 4akai kakvo prakazva6?
[2:55:36 AM] antoan: столове маси падат бутилки летят тоя Ерик пее от там преслава направо изскача от завесата
[2:55:40 AM] antoan: и се съблича
[2:55:55 AM] antoan: иван и андрей излизат от из под дюшека
[2:56:03 AM] antoan: мулето ги лови и ги хвърля в бъчвата
[2:56:07 AM] Boqnka Angelova: ehoooooooo
[2:56:11 AM] antoan: пет рунда т иказвам няма спирка
[2:56:14 AM] antoan: побърка ги
![]()
Моля ?!
For the sake of, бе. "In the name of"...Първоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
http://phazon.info/wallpapers/Hellsing.jpgПървоначално написано от Bianca
..forever in my heart ;( .. | I`m tired of looking `round rooms wondering what I gotta do..or who I`m supposed to be..how the hell did we wind up like this ..
radio nazdrave (music) "за вито от фенките/да намаля пиенето че нема да стане футболист" xD
хахахахаха
-Дай на мойта другарка малко баклава ве, хрантутник.- с мил глас. Лирично. Той ще каже "Амииии добре...щом така либезно ма молиш."
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Растафари (sun)
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Prez gorata mina seks mashinaaaaa
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ти няма ли да се появиш най-сетне ?! 2 дена вече ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ахахахахахахаха тука какви теми има понякога умирам да са смея![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Първоначално написано от voLtage
![]()
Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste и други глупости![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
What You See Is What You Get!
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
^ What you give is what you get е по-яко. ;д
"Тук се намират Седемте Рилски езера: Окото, Бъбрека, Сърцето, Мозъка, Ухото, Носът и Устата"матура география 2009
" (sun) Кой ще чисти утреее? "![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
The Most Beautiful Place In The World
Rest In Peace....We Will Never Forget You