Случвало ми се е веднъж но у нас беше само баща ми и знаеше че съм с гаджето си в стаята ... Преди да се получи това той знаеше че водя интимен живот , бяхме говорили по темата многократно и той се държа като джентълмен , седеше си в хола и си гледаше мач късно вечерта , след това си легна и заспа. Докато го правехме първоначално образа му витаеше из главата ми , дори се притесняваш за стоновете които приятелката ми издаваше но тя така ме предразположи че в един момент имах чувството че сме сами на света и се отпуснах. Този момент е куриозен но не е кой знае какво и един съвет за по-младите , коментирайте тези въпроси с родителите ви ако те не са крайно консервативни , бъдете интилигентни в разговора си с тях и което не знаете питайте , със сигурност те знаят за какво става въпрос щом вие сте на бял свят и няма място за срам и притеснения.
Ако все пак морала и религията са в основата на семейството ви и не можете да прескочите границата със сигурност можете да споделите с ваши роднини , любими учители или по-големи на възраст от вас приятели а за секс вкъщи според мен не по-рано от 17 в присъствието на родителско тяло , особено за момичетата.