.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Извинете... Аз не съм female.

Ти какво разбираш под здравословно хранене? Аз защото месото не го считам за полезна храна.
    Пф... зле си информиран... и ако ядеш мазни, тлъсти пържоли или разни колбаси, в които едва ли има месо- наистина не е здравословно.
    Ако говорим за истинско месо и ако е сготвено както трябва нз кое не му е нездравословното.
    Ти сигурно си ми на половината от години и на 1/10 от акъла. Не ми обяснявай как съм информиран

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Извинете... Аз не съм female.

Ти какво разбираш под здравословно хранене? Аз защото месото не го считам за полезна храна.
    Пф... зле си информиран... и ако ядеш мазни, тлъсти пържоли или разни колбаси, в които едва ли има месо- наистина не е здравословно.
    Ако говорим за истинско месо и ако е сготвено както трябва нз кое не му е нездравословното.
    Ти сигурно си ми на половината от години и на 1/10 от акъла. Не ми обяснявай как съм информиран
    WTF? Окей... яж си "здравословните храни" и гледай до 15 да отслабнеш с 10 кг

Град
    столицата
    Не те знам как си информиран,но очевидно си скаран с храната.Това,че не броиш месото към полезната храна не го прави по-малко полезно,нито го прави вредно.Пък и не е трудно да се опиташ поне да се обосновеш защо мислиш така, а не само да се изказваш смело,демонстрирайки високото си самочувствие.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си