.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

до 15 юли - 10 кг ?

искам само да попитам, има ли начин до 15 юли да се свалят 10 кила и ако да, как ?

Град
    На слънцето :>
    Успех

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Хмм..начини много, обаче трябва да имаш воля.Сега тъкмо започва лятото карай до на плодове и зеленчуци.Изключи всякакви сладки и тестени и един ден ПОНЕ в седмицата трябва да караш на въглехидрати (месо, млечни продукти)..Обаче само с диета смисъл няма, защото на 15 схте си 4-5 килограма по-лека и прегладняла до злоба.Започни с повече движение..Лято е отвориха басейните ако си от София и си някъде около басейна на ЦСКА-то (или као имя някъде др подобен) отиваи и прави дължини...правиш колкото можеш - илизаш и почиваш (хем хващаш малко тен) и такам.Ако имаш възможност тичай в парка или около блока...карай колело...ходи на фитнес...ама фитнеса не всеки ден, че се поболееш...Из нета има и много хубави упражнения които можеш да правиш ако нямаш избор да излизаш навън..и такам..успех...може и да не са точно 10, но не пречи да опиташ..а и щом смяташ, че имаш нужда да свалиш 10 килограма...колкото и по0малко да свалиш няма да са ти в тежест..
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    Хасково
    Що не вземеш да си гръмнеш един в простата тиква дето ти служи за глава

Месо, млечни продукти - въглехидрати ???

НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ !!!

Град
    NYC
    Оуу сега виждам какви тъпотии съм писала..така де извинявам се.Един ден караш на месо и млечни продукти, защото когато ядеш сладкиш около 20% се изразходва още в обработването, а когато ядеш месо около 40% процента се изразходват веднага...таа отново се извинявам за простотиите в предишния пост...

Какво ще рече това "обработването" ?

Град
    NYC
    ..Ммм е*ати гнусното е за обясняване..но по принцип нали знаеш когато изядеш нещо къде попада таа за да стигне от устата до ануса, храната преминава през доста сложен процес, на който не помня /или просто не знам/ името...таа кога ядеш сладки неща тялото не се нуждае от много енергия за обработване, докато когато ядеш месо то използва голяма част от съдържащото се в него за да го преработи и да стигне до ануса...хъхх надявам се да ме схвана...

Знам, знам... Процесът се нарича храносмилателен. От стомаха в тънките черва, където действат пранкреатичния сок, жлъчния сок и чревен сок. Това за което говориш е именно жлъчния сок. Всъщност тя се товари не само при сладки храни (съдържащи бяла рафинирана захар), а и при мазни (животински и растителни рафинирани мазнини). И сладките и мазните са отрова за тялото... После вече следва дебелото черво.

Аз лично не смятам, че това което си писала е подходящо. Просто за да се храни здравословно човек е необходимо да се спазват правила, да се пият достатъчно течности, да се консумират храни с полза за тялото, да се премахнат отровите. Общо взето излишните килограми това показват, а и също липсата на достатъчно движение.

Град
    NYC
    Е аз не говоря за мазни пържолки...те са толкова вредно колкото и някоя ФаФличка...мм да т кажа общо взето и двете препоръчваме едно и също...здравословно хранене и повече движение...

Извинете... Аз не съм female.

Ти какво разбираш под здравословно хранене? Аз защото месото не го считам за полезна храна.

чувала съм за диета която за 10 дена сваляш 10 кг но нз дали наистина действа ..... трябва всек ден да ядеш само зеленчуци и плодове нищо друго

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Аз защото месото не го считам за полезна храна.
    Толкова силно твърдение,колкото и глупаво.

Няма никакъв шанс да свалиш 10 килограма за толкова време.Може би само с хирургически интервенции.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от MP
    Аз защото месото не го считам за полезна храна.
    Толкова силно твърдение,колкото и глупаво.

Няма никакъв шанс да свалиш 10 килограма за толкова време.Може би само с хирургически интервенции.
    Само на глупак може да му се струва глупаво.

Град
    NYC
    Мм всъшност на повечето хора, които разбират от здравословно хранене, ще им се стори глупаво...пробвай да караш 3 седмици само на зеленчуци и плодове...води само до анорексия... а и защо да е глупаво това което иска автора на темата..вие да не четете юНи...за месец и половина и чудеса се правят

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    пробвай Японската диета :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Казанлък
    И аз мисля, че месото е към полесните храни! Тъпо е постояно да съветвате да не се яде пържено или печено и т.н.! Все пак всеки организъм има нужди, ако щете и само едни пържени картофки да са! Никой нормален не би издържал само на плодове и зеленчуци (вегетарианците не ги разбирам въобще и не ми ги давайте за примери)! Да ви кажа честно - движението му е майка на хубавото тяло! Няма диети, няма лишения! Ако спортуваш редовно и да си хапнеш някой и друг хамбургер няма да умреш!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Around... :)
    Естествено, че е възможно. Яж колкото може по-малко от обикновено (без да се лишаваш мн) и няма как да не отслабнеш. Дали ще се справиш не знам, много хора се опитват да смъкнат килограми, но просто желанието им за повече храна надделява. Аз също се стремя да смъкна някой др килограм, ще видим...дано се справим.

Аз нищо не съм съветвал... Просто споменах, че месото и млечните продукти не са въглехидратите и че не броя месото за полезна храна... Пък кой каквото иска да яде и да счита за полезно, тялото си е негово - отговорността за здраве и килограми също

Извинете... Аз не съм female.

Ти какво разбираш под здравословно хранене? Аз защото месото не го считам за полезна храна.
    Пф... зле си информиран... и ако ядеш мазни, тлъсти пържоли или разни колбаси, в които едва ли има месо- наистина не е здравословно.
    Ако говорим за истинско месо и ако е сготвено както трябва нз кое не му е нездравословното.

^ ами например това че започва да гние в храносмилателния тракт преди да е започнало да се смила.... но както казаха по-горе всеки си знае, телата са си ваши - правете каквото искате...

Ами пробвай това: Излез навън и се засади в някоя градинка,накарай някой да те полива от време на време и гледай да се въртиш по посока на слънцето
    Успех!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    салати и месо, много движение, и воля
    One 21 GunS

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Що не вземеш да си гръмнеш един в простата тиква дето ти служи за глава
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    Пловдив
    аз свалям с неядене и фитнес
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче