- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Процедурен въпрос....
Ъм... след като съм ... ъм... достигнала оргазъм и всичко приключи... не мога да пишкам. Какво е чисто анатомичното обяснение?
Въздържай се от подобни коментари!
.: machoka :.
Как така не можеш![]()
Искаш и се опитваш, но не става или изобщо не ти се пишка?
Аз за 1ви път чувам такъв проблем![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Еми чишка ми се, опитвам се, напъвам се дет' се вика, ама не ми се получава. Чак като мине малко време и то супер трудно става работата.
Аз си нямам и на идея защо е така..
Не ми се е случвало досега
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Вагиналните ти мускули се разширяват от получения огазъм и урината не може свободно да премине навън.![]()
Наистина ли? това ли е..?Първоначално написано от Shia
неПървоначално написано от babity
Ами какво е? Не съм много добра с разположението на органите. Явно нещо ми натиска пикочния мехур за да предизвика чувството, че ми се пикае или пък нещо друго ми затиска пикочния канал и затова не мога да се изпикая. Въпросът е кое е и какво точно натиска.Първоначално написано от plmn
просто отиди на лекар и си обясни проблема.
тук няма квалифицирани специалисти.
Ъм, аз мислех, че е нормално... Такова, 'щото не ми пречи, просто е странно... Ми... ако е лошо да ида, а?Първоначално написано от plmn
едва ли някой от нас може да ти каже със сигурност дали е лошо, вредно, опасно, или безопасно и безобидно.
Определено е малко странно това нещо, но за такива неща не бива да се колебаеш да посетиш лекар!!!![]()
Иначе тук - мнения и "разбирачите" сме много
Ем.. ми... утре ще се консултирам с лекар.
Първоначално написано от dembi
![]()
![]()
![]()
Добре го каза. Иначе ти наистина няма да е зле, ако просто се консултираш с лекар.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
При момчетата при възбуда се стяга сфинктера на изхода на пикочния мехур (по обясними причини)Може и при момичетата да е нещо подобно,не съм сигурен де ама мисля, че и при вас би трябвало да е така.
![]()
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!