.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Дали ме лъже?!?

Здравейте, с моя приятел сме на по 19 години и ходим от 2 години и няколко месеца. Никога не сме се съмявали един в друг. Винаги съм му вярвала, както и той на мен. Нямало е ревност, ходела съм навсякъде, дори без него. Той също.
    Обаче наскоро реших да го пробвам на майтап, писах му от 1 непознат номер и той върза. Поиска скайп и тнт. Писах си с него от друг скайп и останах доста разочарована. Каза неща, които не съм очаквала-че ми е изневерявал, и то с мои близки пр., и такива едни кофти неща, от които ми накипя доста. На другия ден едва издържах до срещата ни за да му плиосна всичко в лицето. А то се оказа, че той знаел, че съм аз. Но дали? Изкарахме всичко на шега, той ми обясни някои неща и аз пак повярвах и сега ми е едно, чудя се дали да му вярвам или не. Днес влезнах в регистрацията му в вбох7. Видях, че има едни писма, с някво си момиче, на което имаше качени снимки в вбох под формата на клип и моя беше оставил коментар "sexsssssssss" вбесих се и понеже не се запазват изпратените писма, а по получените не разбрах за какво точно са говорели, му се обадих и го попитах за паролата му на скайп, до скоро я знаех, но той я подмени. И той отказа да ми е даде. След тва смени и пасс-а си на вбох. Абе изобщо луда работа. Чудя се дали да му вярвам. Обичам го толкова много, че той е моя живот, той е всичко, с което свързвам деня си. И изведнъж така. Малко се чувствам объркана, унизена, предадена?! Кажете ми какво да мисля. Да му вярвам ли че това е просто едно такова писане и нищо друго. Побърквам се. Скарахме се много брутално и нз какво да правя.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

мисля че много се вкарваш във филма. оправете си отношенията и продължете...

Re: Дали ме лъже?!?

Цитирай Първоначално написано от sexy89
    Здравейте, с моя приятел сме на по 19 години и ходим от 2 години и няколко месеца. Никога не сме се съмявали един в друг. Винаги съм му вярвала, както и той на мен. Нямало е ревност, ходела съм навсякъде, дори без него. Той също.
    Обаче наскоро реших да го пробвам на майтап, писах му от 1 непознат номер и той върза. Поиска скайп и тнт. Писах си с него от друг скайп и останах доста разочарована. Каза неща, които не съм очаквала-че ми е изневерявал, и то с мои близки пр., и такива едни кофти неща, от които ми накипя доста. На другия ден едва издържах до срещата ни за да му плиосна всичко в лицето. А то се оказа, че той знаел, че съм аз. Но дали? Изкарахме всичко на шега, той ми обясни някои неща и аз пак повярвах и сега ми е едно, чудя се дали да му вярвам или не. Днес влезнах в регистрацията му в вбох7. Видях, че има едни писма, с някво си момиче, на което имаше качени снимки в вбох под формата на клип и моя беше оставил коментар "sexsssssssss" вбесих се и понеже не се запазват изпратените писма, а по получените не разбрах за какво точно са говорели, му се обадих и го попитах за паролата му на скайп, до скоро я знаех, но той я подмени. И той отказа да ми е даде. След тва смени и пасс-а си на вбох. Абе изобщо луда работа. Чудя се дали да му вярвам. Обичам го толкова много, че той е моя живот, той е всичко, с което свързвам деня си. И изведнъж така. Малко се чувствам объркана, унизена, предадена?! Кажете ми какво да мисля. Да му вярвам ли че това е просто едно такова писане и нищо друго. Побърквам се. Скарахме се много брутално и нз какво да правя.
    doverie mu se vika ti
    sama si pravish fium

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    язък ви за годините...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    На години сте на 19, ама на акъл - колкото някой първолак....

Толкова си и вярвате... Абе луда работа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Трябва да му вярваш. Ако само се следите по-добре да прекратите тази връзка.

Трябва , трябва .. ама и той си е правил много неща зад гърба й ! Така е , като 'сляпо' си вярвате ! За 2 години колко неща може да е направил ти сега тепърва тръгна да го проверяваш , щом не ти е дал паролата от скайп явно има какво да скрие .. Престани да му се ровиш в нещата ! Ядосал се е и затова е сменил паролите , а колкото до момичето във вбох ти нея пред себе си ли поставяш? Може ли нещо толкова мимолетно да те скара с приятеля ти ?! И моята връзка беше така , за колко неща съм простила и сме продължили напред ,, Там е работата , че доверието не остана същото .. Оправете си отношенията , защото връзката ви е по - сериозна от тези дреболий , но винага си имай 1 наум!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    В мислите на хората
    Сладкиш, пишеш глупост след глупост... Ако ми доскучее ще драсна и защо. Отделно че в случая авторката сама си прави проблема, който реално не съществува.

Dr. Gregory House

^ За вас не е проблем , но за нея е .. Понякога вие момчетата , не знаете колко може да ни нараните и то само с толкова дребни работи ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Paradise
    Какво? Толкова ли не може да се откаже да пише коментари на кифлите в вбокс щом вижда, че не ти е приятно!? Готов е да се скарате, но не и да се спре? Значи му се флиртува или забива. Аз друг извод не мога да си направя.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Какво? Толкова ли не може да се откаже да пише коментари на кифлите в вбокс щом вижда, че не ти е приятно!? Готов е да се скарате, но не и да се спре? Значи му се флиртува или забива. Аз друг извод не мога да си направя.
    +1.Щом си е сменил паролата значи има какво да крие.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Щом едно нещо има парола значи е лично. Това е все едно приятелката ми да поиска да ми види телефона за да прочете SMS-ите. Приемете, че това не е любов, а притежание. Всеки се е изкушавал да го прави, но това води само до едно. Трайна загуба на доверие и много бъдещи проблеми, дори раздяла. Ако имаш съмнения не рови, а попитай този, който може да ти отговори. Ще разбереш дали е искрен или те лъже.

PS: И още нещо. Замислете се с кого е на живо любимият ви. С вас е, а не с някой с когото си пише в скайп.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Зарежи го !

Момчето заслужава и ще си намери по-нормално гадже !!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    В този случай мога да кажа, че автоката си е виновна. Защо по дяволите тръгваш да си търсиш и създаваш проблеми там където ги няма. От какъв зор ще му пишеш от чужд номер и ще го провокираш? Нали уж му имаш доверие?
    И много ми е интересно вие какво разбирате под доверие? Да му имаш всички пароли за всички регистрации и да следиш какво и с кой си пише - това ли е за вас доверие? Да му вдигаш скандал защото се е осмелил да смени паролата на СВОЯ skype. Какво следва - подробна разпечатка на телефонните му разговори?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    ^ За вас не е проблем , но за нея е .. Понякога вие момчетата , не знаете колко може да ни нараните и то само с толкова дребни работи ..
    Това се отнася и за вас също

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    ...
    Не се хаби, сега ще те нападнат че ти всъщност не обичаш половинката си, щом не се инетресуваш от него/нея. Сценария го знам...

Накрая ще излезе че сестра ти е бременна, а това че нямаш такава е друг въпрос...

Иначе верни неща мислиш

Dr. Gregory House

моето мнение е на мъж ВЯРА нямай... известно ДОВЕРИЕ ДА, но не и пълна 100% вяра... та това са мъже!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Трябва , трябва .. ама и той си е правил много неща зад гърба й ! Така е , като 'сляпо' си вярвате ! За 2 години колко неща може да е направил ти сега тепърва тръгна да го проверяваш , щом не ти е дал паролата от скайп явно има какво да скрие .. Престани да му се ровиш в нещата ! Ядосал се е и затова е сменил паролите , а колкото до момичето във вбох ти нея пред себе си ли поставяш? Може ли нещо толкова мимолетно да те скара с приятеля ти ?! И моята връзка беше така , за колко неща съм простила и сме продължили напред ,, Там е работата , че доверието не остана същото .. Оправете си отношенията , защото връзката ви е по - сериозна от тези дреболий , но винага си имай 1 наум!
    Подкрепям.

Ти луда ли си ?!? Тоя е супер мухльо!!! Зарязвай го ! Какво правиш с него още?Колкото и да го обичаш той те лъже в очите .... Зарязвай го !!!!!!

Супер фен
    Тцтц, сама си си виновна. Защо му се бъркаш в нещата, толко ли за 2 години му нямаш доверие? Ти трябва да си оправиш кашата като поговориш с него. И без излишна параноя.
    nicolepcd

Аз съм си патила два пъти от прекалено доверие... Пълно доверие не можеш да имаш на никой,колкото и години да сте прекарали заедно... Да ти кажа - "не му имай доверие", е много лесно, но за каква връзка ще си говорим, ако тя е изградена на недоверие и напрекъснати проверки от страна на единия.От една страна разбирам притесненията ти, защото съм минала вече по този път, но от друга страна знам колко се захабиха отношенията с моя приятел точно заради това и знам, че не води до нищо хубаво.Съмнението винаги го има, а някои казват дори "Проверката е висша форма на доверие!". Аз ти казвам от личен опит... Просто да имаш едно наум, защото в крайна сметка никой не познава никого напълно!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Трябва да му вярваш. Ако само се следите по-добре да прекратите тази връзка.
    Съгласна съм Без доверие връзката еда ли може да се запази дълго
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    В този случай мога да кажа, че автоката си е виновна. Защо по дяволите тръгваш да си търсиш и създаваш проблеми там където ги няма. От какъв зор ще му пишеш от чужд номер и ще го провокираш? Нали уж му имаш доверие?
    И много ми е интересно вие какво разбирате под доверие? Да му имаш всички пароли за всички регистрации и да следиш какво и с кой си пише - това ли е за вас доверие? Да му вдигаш скандал защото се е осмелил да смени паролата на СВОЯ skype. Какво следва - подробна разпечатка на телефонните му разговори?
    съгласна съм..
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си