Здравейте, с моя приятел сме на по 19 години и ходим от 2 години и няколко месеца. Никога не сме се съмявали един в друг. Винаги съм му вярвала, както и той на мен. Нямало е ревност, ходела съм навсякъде, дори без него. Той също.
Обаче наскоро реших да го пробвам на майтап, писах му от 1 непознат номер и той върза. Поиска скайп и тнт. Писах си с него от друг скайп и останах доста разочарована. Каза неща, които не съм очаквала-че ми е изневерявал, и то с мои близки пр., и такива едни кофти неща, от които ми накипя доста. На другия ден едва издържах до срещата ни за да му плиосна всичко в лицето. А то се оказа, че той знаел, че съм аз. Но дали? Изкарахме всичко на шега, той ми обясни някои неща и аз пак повярвах и сега ми е едно, чудя се дали да му вярвам или не. Днес влезнах в регистрацията му в вбох7. Видях, че има едни писма, с някво си момиче, на което имаше качени снимки в вбох под формата на клип и моя беше оставил коментар "sexsssssssss" вбесих се и понеже не се запазват изпратените писма, а по получените не разбрах за какво точно са говорели, му се обадих и го попитах за паролата му на скайп, до скоро я знаех, но той я подмени. И той отказа да ми е даде. След тва смени и пасс-а си на вбох. Абе изобщо луда работа. Чудя се дали да му вярвам. Обичам го толкова много, че той е моя живот, той е всичко, с което свързвам деня си. И изведнъж така. Малко се чувствам объркана, унизена, предадена?! Кажете ми какво да мисля. Да му вярвам ли че това е просто едно такова писане и нищо друго. Побърквам се. Скарахме се много брутално и нз какво да правя.