.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

идея какво става?

Здравейте, тази сутрин към 3ч се събудих, защото навсякъде ме сърбеше. Станах да видя какво става и цялото ми тяло беше на петна (като ухапано от насекомо) - най-вече по гърба,седалището и свивките на краката и ръцете. Също тези дни много кашлям и ме боли гърлото без да съм болна ( ако това има общо) Някой да има идея какво става, до сега не съм проявявала алергии към нещо. Пишете, че е кофти да се събудиш така ;D

алергия ?
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

вероятно ама от какво и може ли да си отмине това без да ходя по лекари и да се мажа с нещо?

Голям фен Аватара на cveteto64
    Е ти незнаеш.......ние ли да знем към какво си алергична отидина лекар
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен
    Град
    София
    Ами някои цветя сега цъфтят- може от това да е. Може от слънцето да е. За това се сещам, но лекарят ще знае със сигурност

Алергия може би. Но аз лично бих отишъл моментално на доктор. Сърбежа е един от признаците на по - сериозни болести и инфекции.
    Най - много мразя като не ми усетят иронията...

Черният ми дроб ме мрази... Алкохолна кома/клинична смърт всеки Божи ден

Може да е от растениеята, макар и в повечето случаи алергиите към цветята да са в кихане. Може да е от някоя дреха, може да е от куче,котка, паяк да те е ухапал...

И на мен понякога ми се получава така, обаче е от химикалите... как да не ме сърби навсякъде като цял ден нося и разливам варели с напалм?

Да не си ходила някъде където разкарват животни (парк)? Щот мен един път ме ухапа бълха и ми излезнаха едни такива пъпки обаче червени и големи като петна много сърбят. Може и теб да те е ухапала няква бълха.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си