Цитирай Първоначално написано от IzgubenSvqt
Искам да ви разкажа за ада,в който се намирам тези дни..дано да ми олекне..

Бях с едно момче 1 година бях и съм все още лудо влюбена в него и явно до последно само аз не съм разбирала неговите намеци и какво се случва.Имали сме си споровете,на 2 пъти съм слагала край,а той беше готов на всичко само и само да му простя и си мислех,че любовта ни е била взаимна.До снощи.Разбрах за друго момиче и му се обадих веднага и го сравних със земята..В този момент света ми се срина из основи,не можех и не мога да повярвам,че това се случва след всичко,което съм направила за него,а то не е малко..Той беше единствения човек,за който аз бях готова наистина за всичко..С цялата си наглост този боклук ми обясни всичко..Каза,че никога не е бил влюбен в мен,каза ми,че 2 пъти са излизали и вече бил зарибен по нея...Все неща,който аз се опитвам да постигна с толкова усърдие и толкова време съм се борила за чувствата му.. Тя се мярка 2 пъти и ми взема всичко,което имам и което винаги съм искала..И за капак на всичко ми каза,че се е чудел кога да сложи края и все си викал още малко,още малко за да не ме нарани... а го направи по най-бруталния начин...
Извинявам се сигурно звучи банална и тъпа история,това което чувствам в момента не мога да сравня с никаква болка до сега..
Не мога да повярвам,че това се случва и просто искам да не живея...
Не мога да спра да плача и с поста си не целя нищо спрямо никой просто съм толкова отчаяна,че трябваше да го излея някъде,а дано ми мине...
Миличка ако бях на твое място първо с един скандал по телефона нямаше да му се размине!Ние сме момичета..отиваш при него и пред всичките му приятели и новата му мацка го правиш сам да си говори!!!А сълзи-знам че много боли но като плачеш изглеждаш жалка..Колкото и да боли спри сълзите и продължи напред.Мен също мн ме е боляло и аз съм плакала но сълзи за момче не си струва!Сичките са говеда.Е хайде не всички но повечето!А твоя направо неможе да се опише с думи!Стегни се малко.Не си струва!