- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С него тя всичко ми отне...
Искам да ви разкажа за ада,в който се намирам тези дни..дано да ми олекне..
Бях с едно момче 1 година бях и съм все още лудо влюбена в него и явно до последно само аз не съм разбирала неговите намеци и какво се случва.Имали сме си споровете,на 2 пъти съм слагала край,а той беше готов на всичко само и само да му простя и си мислех,че любовта ни е била взаимна.До снощи.Разбрах за друго момиче и му се обадих веднага и го сравних със земята..В този момент света ми се срина из основи,не можех и не мога да повярвам,че това се случва след всичко,което съм направила за него,а то не е малко..Той беше единствения човек,за който аз бях готова наистина за всичко..С цялата си наглост този боклук ми обясни всичко..Каза,че никога не е бил влюбен в мен,каза ми,че 2 пъти са излизали и вече бил зарибен по нея...Все неща,който аз се опитвам да постигна с толкова усърдие и толкова време съм се борила за чувствата му.. Тя се мярка 2 пъти и ми взема всичко,което имам и което винаги съм искала..И за капак на всичко ми каза,че се е чудел кога да сложи края и все си викал още малко,още малко за да не ме нарани... а го направи по най-бруталния начин...
Извинявам се сигурно звучи банална и тъпа история,това което чувствам в момента не мога да сравня с никаква болка до сега..
Не мога да повярвам,че това се случва и просто искам да не живея...
Не мога да спра да плача и с поста си не целя нищо спрямо никой просто съм толкова отчаяна,че трябваше да го излея някъде,а дано ми мине...
Хм wellcome to the life
Привличането става за едно мигване време. Изпуснеш ли момента, после и тунел в планината да изкопаеш - няма файда. Та в случая не търси вина, просто го преодолей и следващия път да си знаеш че края неслучайно е наречен край.
Преди да се нахвърлиш срещу мен - 2 години и половина, точно на деня, заради някакъв мухъл, 3 месеца ходеха , в момента е сама.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
valdesbg Поне един ме разбира в какво недоразумение живея..Мозъкът ми не побира случващото се вече на нищо не приличам от 48 часа рев..Незнам ти как си го преживял,на мен за 1ви път ми се случва и надявам се за последен
Разбирам теВсеки в един момент минава през нещо такова. Налага се да го преодолееш, макар че ще ти трябва време. Моят бивш (6 месеца) се изчука с най-добрата ми приятелка. И двамата вече са минало за мен. И двамата съжеляват.
Tочно така постъпвате момичетата с нас. Не мога да ти съчувствам защото съм го преживявал 2 пъти. Правиш всичко за нея а тя .. ами влюбих се. Сега поне малко знаеш как съм се чувствал аз. Вие поне можете да плачете спокойно, а ние ??!!Първоначално написано от IzgubenSvqt
![]()
Според мене си предизвикала тези негови думи ,.. Защо си мислиш , че всичко което ти е казал е истина ? Ти си се обадила и без да знаеш кой знае какво , чула си за някакво момиче и си му се нахвърлила ,на всичкото отгоре само вие двамата си знаете какво си му казала ..Това момчетата го мразят ! Може да не е било това, в което толкова си убедена , а той така да го е изкарал .. Както и да е всичко е свършило , нали знаеш , че думи и действия не се връщат назад .. Мисля , че си направила грешка , сега провери всичко между тях и дали изобщо има такова нещо ! ..
П.С - Всички сме преживяли такова нещо , но всички сме тука още .. Няма да е края на света , и аз имах 2 годишна връзка и не беше само това увлечение причината да се разделим и двамата не го искахме , но вътрешно си знам , че една от причините беше тя .. 2 седмици ходеха и накрая призна , че само мене обичал .. Жалко , беше късно !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
А вас какво ви спира? И аз не съм плакала пред хора. Няма значение дали си момче или момиче. Пак е някакво неприятно да те виждат, че плачеш. Вкъщи пък кое те спира да се наплачеш?Първоначално написано от NeZaPoznat
Сладкиш, спри се мъничко.
Края означава край - затваряш книгата е не поглеждаш повече. Какво ще рови, проверява и така нататък, да не е следовател? Ако ще и със 100 момичета да е спал, какво значение има - те са скъсали вече(авторката поправи ме ако бъркам) и никой на никого не дължи нищо. Все едно сега аз да правя проблем че бившата ми ми е изневерявала докато още сме били заедно.
Dr. Gregory House
Прав си valdesbg.. Ако тръгна да се ровя ще ме боли още повече а при свършен факт няма смисъл ........![]()
Мда... Няма смисъл от връщане назад. Иначе по-трудно ще се хване да го забрави. Сега е най-добре да се дистанцира от него максимално.Първоначално написано от valdesbg
Да, ако тръгне да се рови из цялата каша хипотетично може да намери един куп ла*на и тогава любовта ще стане омраза или най-малкото ненавист. А така не е хубаво.
Dr. Gregory House
Миличка ако бях на твое място първо с един скандал по телефона нямаше да му се размине!Ние сме момичета..отиваш при него и пред всичките му приятели и новата му мацка го правиш сам да си говори!!!А сълзи-знам че много боли но като плачеш изглеждаш жалка..Колкото и да боли спри сълзите и продължи напред.Мен също мн ме е боляло и аз съм плакала но сълзи за момче не си струва!Сичките са говеда.Е хайде не всички но повечето!А твоя направо неможе да се опише с думи!Стегни се малко.Не си струва!Първоначално написано от IzgubenSvqt
Отмъщението е най-грешния ход. Това показва точно "виж ме колко съм слаба и колко не мога без теб". Ако искате да ви запомни добре, покажете че живота ви не свършва с него. Помислете различно. Не "той ме заряза и живота ми свърши", а "чакай бе, аз съм свободна. я да си харесам някое добро момче".
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Ако може и да звъннеш на 112 за една линейка предварително защото ако му падне пердето ... не знамПървоначално написано от didi_12345
![]()
Напълно сгласна!Първоначално написано от dimitar_ak
Животът продължава, а болката след време отминава...
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
да да... поплачи си... след време ще осъзнаеш, че не си е струвало и това! не тъжи за тези, за които не заслужават! отвори нова страница... трудно е знам, но ще го преодолееш... след време![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не искам да си го представям дори.
Знам, че ще ти е трудно но се опитай да помислиш, дали той те заслужава, щом една година те е лъгал. Или пък в момента лъже себе си?!![]()
Такива боклуци не заслужават нищо..аз бих му се изсмяла в лицето дори много да ме боли ..бих му показала,че го съжелявм![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Сигурно болката е много силна, но няма какво да направиш по въпроса, освен да си излееш мъката докато не почне да ти олеква.
Явно не сте били един за друг и по-добре гледай от хубавата страна на нещата - радвай се, че все пак всичко е свършило сега, а не след още месеци или години.
Първоначално написано от dimitar_ak
това е най-правилният ход за това съм плакала само 2 пъти и то за малко и като си помисля за кви идиоти ! Моята теза е такава: Щом обичаш някой пусни го за да е щастлив,приеми че съдбата е такава и точка
И винаги си казвам че той да не е последният,радвай се за него щом е щастлив но да знаеш че все някога всичко ще му се върне 2-но
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
в слу4ая не трябва да търсиш вината нито в себе си ,нито в нея.мом4е ,което ходи с дадено моми4е цяла година без да я оби4а е пълен боклук.аз съм сигурна 4е не е възможно да няма абсолютно никакви 4увства към теб,но това няма зна4ение....разбирам колко ти е гадно,и аз съм преживявала подобно нещо.но ти трябва да бъдеш силна-с много воля и упоритост да го изтръгнеш от сърцето си и да намериш някой свестен пи4 с който да си щастлива.успех![]()
I can't stop myself from loving you <3