.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: 2ри юни

почитам си Ботев както трябва и вс останали естествено но не със всички е така ..
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Мега фен
    Днес всички в моето училище отдадохме почит на Ботев и загиналите - с двуминутно мълчание докато изслушахме воят на сирените.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Ако трябва и аз да цитирам Ботев:

"А вий... вий сте идиоти"
    механата?

Днес, 12:00, излизам от блока си и чувам сирената. Спирам. Някъв мазач (може и бъгларин да беше) виси със седалка от покрива и маже. Казва на другия долу "Айде в бункера". Смеят се. Добавя: "Днеска трябва да е някав празник, дай ми една цигара".

Главата ми се напълни с кръв, направо ми идеше и да го сваля...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    смятай начи не съм сънувал че има сирени
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Непостоянно
    Добре де.
    Извинявам се.
    Поклон пред паметта на Ботев и всички загинали.
    .!.

Повече от фен Аватара на VQTUR
    аз точно влезнах във физкултурния салон и след няколко секунди сирените започнаха да свирят. Нямаше мн хора там, но с учителя и другите ми съученици застанахме мирно и почетохме Ботев и загиналите за нашата свобода!
    МОМИЧЕ СЪМ!

Супер фен Аватара на Dumb
    Поклон!

Град
    Wonderland
    поклон.

малко хора,попаднали в полезрението ми спряха,когато пуснаха сирените. жалко..много жалко.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Мм даам и тях ги чух. Преди 20ина дена имаше същата работа - посред бял ден си проверяваха системите, от заводите там и пак по същия начин - на центъра шаш и паника кво става .. без никакво предупреждение. Та днес си помислихме че пак правят нещо, а то явно е било гаф бтв не се очудвам
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

2 юни хич не празнувам

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    2 юни хич не празнувам
    Браааавуу!
    ---
    *поклон*

имахме история...всички станахме, оказа се, че някои не знаят за какво стават.

поклон!
    we give it all.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Шматки, какво се правите? Всички в този форум ли сме толкова начетени и всичко знаем, а все околните нямам представа какво става?

човек, не знам, ама от 10 годишен знам за кво става дума и никога не съм си позволявал да покажа или изпитам неуважение към собствената си свобода, към себе си, още по-малко към хора, които са били клани и премазвани.. за да мога аз да не си спомням за тях

Град
    Стара Загорка
    Ако е така - нека! Нека този форум да учи на нещо хората, мен лично ме е научил на много неща, дано и с останалите е същото. Но как все никой от тук "присъстващите", не е с нещо по-малко или поне равен с масата, как все сме с повече от останалите? Нима ще ме убедиш че това не е само тук, във форума, а на улицата да сме същите овце?

bulgarche, според мен не трябва да си много начетен, за да знаеш каква е тая дата...
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от bulgarche
    Ако е така - нека! Нека този форум да учи на нещо хората, мен лично ме е научил на много неща, дано и с останалите е същото. Но как все никой от тук "присъстващите", не е с нещо по-малко или поне равен с масата, как все сме с повече от останалите? Нима ще ме убедиш че това не е само тук, във форума, а на улицата да сме същите овце?
    смея да твърдя, че по-улегналите потребители, са доста по-информирани от средностатичстическия тийн, който не излиза от кафенето не знам дали е благодарение на самия форум, на кирилицата или не знам...

пък и видяхме, че има и писали в темата, които 'не празнуват 2ри юни'. Трудно се сдържах да не се разпсувам..

Мега фен Аватара на teenems
    биха сирените неска и в час по биология сички на крака . ама тя сирената ту спира,ту почва . и повечето глупаци седнаха ,аз стоях до края . то направо е срамно да седнеш и на всичкото отгоре викаха ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Дръстър
    Ние се събрахме пред паметника на Васил Левски. Поднесоха венци,но най-много ме подразниха партийните надписи върху тях. Каква наглост само...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Мен са ме научили да ставам на тази дата още в детската градина, от тогава знаех празниците (е тогава и 9 септември беше празник, ноооо...), както и доста други неща.

Още едно уточнение- ние НЕ празнуваме днешната дата, а отдаваме почит... разликата е огромна!
    не спираш да ни натрапваш преклонната си възраст по темите, а?

Всеки, който го засече по транспортната градска мрежа, почетно да отстъпи мястото си!

Точно бях стигнал до спирката. Замръзнах. Доста от пешеходците спряха, но имаше една жена, която не спря да обикаля и като ме видя как я гледам изпали на някъде.
    Друга жена се връщаше от пазар с две торби в ръце и спря. Но явно и дойде много и малко преди края си продължи пътя.
    Не забелязах нито една кола да спре, беше ми някакво обидно да ги гледам.
    По автобусите всички седяха, при положение, че имаше място да се изправят.

Такова беше положението на едно кръстовище в Младост 3.

Един приятел после ми разказа как пътувал в тролея по времето на сирените и всички станали.
    Обаче на една спирка се качили 6-8 циганета и насядали по местата на хората..
    Не знам.

Град
    Стара Загорка
    Ексо, ясно е че не е празник, хората просто така се изразяват, знаеш какво имат предвид.
    И защо на паметника на Васил Левски поднасяхте цветя днес?
    Представях си го, ако съм в някъде по центъра с колата, и чуя сирените, каква ще е реакцията на колите зад мен, когато спра по средата на улицата и сляза.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Точно привършваше лекцията ни и се изнасяхме от аудиторията, лекторката и няколко колежки се спряхме, част от колежките нещо пуфтяха и мърдаха, не ги гледах особено, от коридора се чуваха нормалните писъци на изтерзаните прависти, а от прозорците - бибткания, псувни и т.н. (подозирам, че бяха по адрес на някой заблудил се да спре...)

Ако трябва и аз да цитирам Ботев:

"А вий... вий сте идиоти"
    Това е, защото явно юристите като са кандидаствали за пропуснали темата за БРЦК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си