- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Увеличаване на ръста
колкото мене си високаПървоначално написано от mmKamm
на колко си![]()
на 20.10.2009 ставам на 17Първоначално написано от clever
![]()
А ти
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
15Първоначално написано от mmKamm
имаме време да растем
![]()
![]()
![]()
мдаАз като бях на 15...да съм била около 160... оу деа не ми изглеждат оптимистични нещата...
Нищо
Мен ми е добре така
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
И аз съм така ,но съм 1,67 и съм 6-ти класПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
При манекенките минимума не е ли 1,73?Първоначално написано от tonie__
..........
аз като съм 172-173 какво да кажа( ако можех с удоволствие щях да ти дам 5 см от мене.Какво да се прави...природа
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Аз съм чула че ябълките помагат за увеличаване на ръста , но не очаквай магически резултати.
Ако вашите са ниски , ти няма как да си великанка .
това е ген, да отслабнеш, да напълнееш можеш, но да станеш по-висока няма как
Аз пък съм 1,72 иии не искаамм искам пак да съм си като в 6-7 клас нормална
сега в класа ми има само 3-4 момичета по високи от мен апък и вижте колко съм високаа![]()
http://i336.photobucket.com/albums/n...l/P1060051.jpg
![]()
![]()
аз съм на почти 18 и долнището на анцунга ми, което ми беше леко дълго сега ми е късо до кокалчетатабях 172 сега съм 174 ... НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ!
Така, че не се притеснявай 168 си разтягай се малко на лостове и 100% ще се издължиш с поне 1см, а може и повече
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
освен със спорт не се сещам друг начин без да ти е в природата. има разни упражнения, с които можен да дръпнеш най-много 10см (не че е малко), но те май повече издължават торса.
аз понеже съм само 152см бях търсила в интернет и по форумите пишеха, че за 6 месеца дръпвали с по 8см или нещо такова. наблягай на разтягането, мостове и такива неща
дай ми малко см.Първоначално написано от pinki
![]()
![]()
скачай на въжеили пък виси всеки ден по 5-10 мин на някой лост :P