- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една невъзможна любов...
Първо искам да се извиня че не пиша БГ обаче не съм вкъщи а тук не може да се смени езика...
Незнам от къде да започна отчаяна сам от положението си...от 2-3 години излизам с едно момче което много обичах но той с неговите постъпки и действия винаги ме е разочаровал и наранявал..но въпреки всичко аз съм прощавала каквото и да било...защото сам била глупава мн ясну...иии преди около 3 месеца стъпих най накрая на земята...благодарение на един човек който се появи като ангел...И стана така че вече не обичам предишния си приятел а сам отново влюбена..и то до полуда...обаче с времето родителите ми разбраха за това..ии не са съгласни с това да се виждам с новото момче постоянно ми се карат и даже се стигна до там че ми взеха телефона за да не мога да говоря с него...незнам какво да правя.....мн го харесвам и се разбираме прекрасно...държи се с мен мн добре иии така нататък..но родителите ми не разрешават а аз не съм свикнала да им се противопоставямм.Незнам какво да правя незнам...и не знам до кога ще мога да се крия от родителите ми за да подържам връзка с моя спасител...отчаяна сам....
Благодари на NeZaPoznat
Кирилицата е задължителна !
moderated by : hottie
...is just too little too late...
Първо искам да се извиня че не пиша БГ обаче не съм вкъщи а тук не може да се смени езика...Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
Незнам от къде да започна отчаяна сам от положението си...от 2-3 години излизам с едно момче което много обичах но той с неговите постъпки и действия винаги ме е разочаровал и наранявал..но въпреки всичко аз съм прощавала каквото и да било...защото сам била глупава мн ясну...иии преди около 3 месеца стъпих най накрая на земята...благодарение на един човек който се появи като ангел...И стана така че вече не обичам предишния си приятел а сам отново влюбена..и то до полуда...обаче с времето родителите ми разбраха за това..ии не са съгласни с това да се виждам с новото момче постоянно ми се карат и даже се стигна до там че ми взеха телефона за да не мога да говоря с него...незнам какво да правя.....мн го харесвам и се разбираме прекрасно...държи се с мен мн добре иии така нататък..но родителите ми не разрешават а аз не съм свикнала да им се противопоставямм.Незнам какво да правя незнам...и не знам до кога ще мога да се крия от родителите ми за да подържам връзка с моя спасител...отчаяна сам....
п.п. Темата е хубава - 'превода' от мен![]()
Чакай не разбрах нещо...до сега си имала 2 годишна връзка,а сега ваще защо не ти дават да излизаш с новото мом4е?![]()
да,каква е причината родителите да не те допускат до новото момче,не може просто така,без причина ...
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Защо майка ти и баща ти реагират така?
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Явно са твърде консервативни ...Ам аз бих им се опълчила.. аз никъде не прочетох да имат сериозно оправдание за това, което правят...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако го обичаш им се противопостави. Ако трябва - тайно се виждай с него. Днес си тийнейджърка, а утре ще си жена. Ще намериш мъжа на живота си и ако мама и тати не го харесат, какво? Може в бъдеще да изпуснеш много добър шанс, а не свикнеш ли да се противопоставяш, това значи да те контролират докато са живи. Седни, поговори с тях, изслушай им аргументите, може да имат основание.
Впрочем, ти на колко си и той на колко е?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
сигурно е шибан негър познах ли? черен мазен циганин които се държи добре с теб ?![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Вярвай ми ! Не им трябва сериозна причина. Родителите т.е. майката на гаджето ми е против нашата връзка просто защото не съм от богато семейство. Както тя казва ' не съм перспективен'.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Мойто мнение..Говори с вашите обесни им всичко което обесни на нас..кажи им че не можеш да продължаваш напред с човек към който вече нямаш чуства.Че не си щастлива.Задай въпроса "Вие това ли искате?Да страдам?" и така нататак неможеш цял живот да правиш каквото те ти кажат!!!Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
ами аз съм на 17 а той е на 23...
Майка ми е голям инат и каквото и да и кажа няма да ме изслуша...причинте поради които не ми разрешават да се виждам с него са че бил по голям доста от мене и че не е от хубаво семейство дрън дрън ....а ако им се противопоставя това значи да забравя за хубави яживот които съм имала до сега да забравя за компа и за телефона а също така и да излизам и да хода където и да било а ако го направя няма как да се виждаме...охх боли ме но най вероятно ще се откажа от тази любов...
...is just too little too late...
еми или ще се виждате тайноили го оставяш което се съмнявам да направиш... все пак нали родителите търсели най-доброто за нас но понякога незнят какво е то...
![]()
Съдбата ни рядко е на нашето мнение по тези въпроси.Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
Говоря от личен опит![]()
Ако приятелят ти докаже на родителите ти,че е свестен, имате шанс.От личен опит ти казвам,че възрастта не е главната причина.Проблемът по-скоро е,че му нямат доверие.Знам какво ти казвам-имах връзка с 9 години по-голям,когото нашите много харесваха и одобряваха,но това беше защото му имаха доверие(и все още е така) и с право.
+ 1 това е и моето мнение.. мн мн вярноПървоначално написано от sasha_90
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Почти пълнолетна си,мисля че вече сама можеш да избираш решенията си,ако е мил с тебе и те обича,какво толкова лошо има да бъдеш с него ...Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
![]()
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
+1 и от мене .. Съгласна съм с тях.Първоначално написано от evelinka1122