.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Една невъзможна любов...

Първо искам да се извиня че не пиша БГ обаче не съм вкъщи а тук не може да се смени езика...

Незнам от къде да започна отчаяна сам от положението си...от 2-3 години излизам с едно момче което много обичах но той с неговите постъпки и действия винаги ме е разочаровал и наранявал..но въпреки всичко аз съм прощавала каквото и да било...защото сам била глупава мн ясну...иии преди около 3 месеца стъпих най накрая на земята...благодарение на един човек който се появи като ангел...И стана така че вече не обичам предишния си приятел а сам отново влюбена..и то до полуда...обаче с времето родителите ми разбраха за това..ии не са съгласни с това да се виждам с новото момче постоянно ми се карат и даже се стигна до там че ми взеха телефона за да не мога да говоря с него...незнам какво да правя.....мн го харесвам и се разбираме прекрасно...държи се с мен мн добре иии така нататък..но родителите ми не разрешават а аз не съм свикнала да им се противопоставямм.Незнам какво да правя незнам...и не знам до кога ще мога да се крия от родителите ми за да подържам връзка с моя спасител...отчаяна сам....

Благодари на NeZaPoznat
    Кирилицата е задължителна !
    moderated by : hottie
    ...is just too little too late...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А какви са аргументите на родителите ти?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Edna nevyzmojna liubov...

Цитирай Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
    Pyrvo iskam da se izvinq che ne pisha BG obache ne sam vkashti a tuk ne moje da se smeni ezika...

Neznam ot kade da zapochna otchaqna sam ot polojenieto si...ot 2-3 godini izlizam s edno momche koeto mnogo obichah no toi s negovite postapki i deistviq vinagi me e razocharoval i naranqval..no vypreki vsichko az sam proshtavala kakvoto i da bilo...zashtoto sam bila glupava mn qsnu...iii predi okolo 3 meseca stypih nai nakraq na zemqta...blagodarenie na edin chovek koito se poqvi kato angel...I stana taka che veche ne obicham predishniq si priqtel a sam otnovo vliubena..i to do poluda...obache s vremeto roditelite mi razbraha za tova..ii ne sa saglasni s tova da se vijdam s novoto momche postoqnno mi se karat i daje se stigna do tam che mi vzeha telefona za da ne moga da govorq s nego...neznam kakvo da pravq.....mn go haresvam i se razbirame prekrasno...durji se s men mn dobre iii taka natatak..no roditelite mi ne razreshavat a az ne sam sviknala da im se protivopostavqmm.Neznam kakvo da pravq neznam...i ne znam do koga shte moga da se kriq ot roditelite mi za da podarjam vryzka s moq spasitel...otchaqna sam....
    Първо искам да се извиня че не пиша БГ обаче не съм вкъщи а тук не може да се смени езика...

Незнам от къде да започна отчаяна сам от положението си...от 2-3 години излизам с едно момче което много обичах но той с неговите постъпки и действия винаги ме е разочаровал и наранявал..но въпреки всичко аз съм прощавала каквото и да било...защото сам била глупава мн ясну...иии преди около 3 месеца стъпих най накрая на земята...благодарение на един човек който се появи като ангел...И стана така че вече не обичам предишния си приятел а сам отново влюбена..и то до полуда...обаче с времето родителите ми разбраха за това..ии не са съгласни с това да се виждам с новото момче постоянно ми се карат и даже се стигна до там че ми взеха телефона за да не мога да говоря с него...незнам какво да правя.....мн го харесвам и се разбираме прекрасно...държи се с мен мн добре иии така нататък..но родителите ми не разрешават а аз не съм свикнала да им се противопоставямм.Незнам какво да правя незнам...и не знам до кога ще мога да се крия от родителите ми за да подържам връзка с моя спасител...отчаяна сам....

п.п. Темата е хубава - 'превода' от мен

Град
    Дълбините на канала :D
    Чакай не разбрах нещо...до сега си имала 2 годишна връзка,а сега ваще защо не ти дават да излизаш с новото мом4е?

Град
    София
    да,каква е причината родителите да не те допускат до новото момче,не може просто така,без причина ...

He'll never know if you never show the way you feel inside ...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Защо майка ти и баща ти реагират така?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Явно са твърде консервативни ... Ам аз бих им се опълчила.. аз никъде не прочетох да имат сериозно оправдание за това, което правят...

Ако го обичаш им се противопостави. Ако трябва - тайно се виждай с него. Днес си тийнейджърка, а утре ще си жена. Ще намериш мъжа на живота си и ако мама и тати не го харесат, какво? Може в бъдеще да изпуснеш много добър шанс, а не свикнеш ли да се противопоставяш, това значи да те контролират докато са живи. Седни, поговори с тях, изслушай им аргументите, може да имат основание.
    Впрочем, ти на колко си и той на колко е?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Aicken
    сигурно е шибан негър познах ли? черен мазен циганин които се държи добре с теб ?
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Явно са твърде консервативни ... Ам аз бих им се опълчила.. аз никъде не прочетох да имат сериозно оправдание за това, което правят...
    Вярвай ми ! Не им трябва сериозна причина. Родителите т.е. майката на гаджето ми е против нашата връзка просто защото не съм от богато семейство. Както тя казва ' не съм перспективен'.

Re: Една невъзможна любов...

Благодари на NeZaPoznat
    Кирилицата е задължителна !
    moderated by : hottie
    Мойто мнение..Говори с вашите обесни им всичко което обесни на нас..кажи им че не можеш да продължаваш напред с човек към който вече нямаш чуства.Че не си щастлива.Задай въпроса "Вие това ли искате?Да страдам?" и така нататак неможеш цял живот да правиш каквото те ти кажат!!!

ами аз съм на 17 а той е на 23...
    Майка ми е голям инат и каквото и да и кажа няма да ме изслуша...причинте поради които не ми разрешават да се виждам с него са че бил по голям доста от мене и че не е от хубаво семейство дрън дрън ....а ако им се противопоставя това значи да забравя за хубави яживот които съм имала до сега да забравя за компа и за телефона а също така и да излизам и да хода където и да било а ако го направя няма как да се виждаме...охх боли ме но най вероятно ще се откажа от тази любов...
    ...is just too little too late...

еми или ще се виждате тайно или го оставяш което се съмнявам да направиш... все пак нали родителите търсели най-доброто за нас но понякога незнят какво е то...

Майка ми е голям инат и каквото и да и кажа няма да ме изслуша...причинте поради които не ми разрешават да се виждам с него са че бил по голям доста от мене и че не е от хубаво семейство дрън дрън ....а ако им се противопоставя това значи да забравя за хубави яживот които съм имала до сега да забравя за компа и за телефона а също така и да излизам и да хода където и да било а ако го направя няма как да се виждаме...охх боли ме но най вероятно ще се откажа от тази любов...
    Съдбата ни рядко е на нашето мнение по тези въпроси.

Говоря от личен опит

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако приятелят ти докаже на родителите ти,че е свестен, имате шанс.От личен опит ти казвам,че възрастта не е главната причина.Проблемът по-скоро е,че му нямат доверие.Знам какво ти казвам-имах връзка с 9 години по-голям,когото нашите много харесваха и одобряваха,но това беше защото му имаха доверие(и все още е така) и с право.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ако приятелят ти докаже на родителите ти,че е свестен, имате шанс.От личен опит ти казвам,че възрастта не е главната причина.Проблемът по-скоро е,че му нямат доверие.Знам какво ти казвам-имах връзка с 9 години по-голям,когото нашите много харесваха и одобряваха,но това беше защото му имаха доверие(и все още е така) и с право.
    + 1 това е и моето мнение.. мн мн вярно
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    София
    Почти пълнолетна си,мисля че вече сама можеш да избираш решенията си,ако е мил с тебе и те обича,какво толкова лошо има да бъдеш с него ...

He'll never know if you never show the way you feel inside ...

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    + 1 това е и моето мнение.. мн мн вярно
    +1 и от мене .. Съгласна съм с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си