.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Разни размисли.

Напоседък мисля за много и различни неща.Едно,от които е любовта.Колко щастливи и нещастни ни прави тя.Сигурно повечето от вас я търсят,но не я намират.Други пък,са щастливи,че успяват да я запазят дълго време.Е,при всички нас е различно,защото сме различни.За мен любовта е най-истинското нещо на този свят.Важна е,колкото водата и въздуха.А,за вас?Може би много пъти след като са ви наранявали сте я проклиняли?!А,може би сте се опитвали да избягате от нея и проблемите си чрез алкохол и дрога?Не,не мисля,че това са начините да избягаме от проблемите си.Когато се страхувате,или сте несигурни и отчаяни,си кажете,че Можете и ще Успеете да се преборите с проблемите.Просто,вярвйте в себе си!Обичайте,и бъдете обичани,защото това е пътят към щастието.В този живот,не ни останаха много неща,на които да се радваме.Изборът е ваш на кое,как и защо да се радвате.Всеки ден срещаме много и различни хора,които ни карат да се замисляме,а някои обичаме.Обичате ли някого,не се страхувайте,а се отдадйте изцяло на човека,защото,ако се страхувате може да изгубите много.Аз съжалявам,че допуснах тази грешка,но май е малко късно за извинения.Знам,че искам той да е щастлив.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    тааа..какво е целта на темата
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    София

Re: Разни размисли.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Аз съжалявам,че допуснах тази грешка,но май е малко късно за извинения.
    Никога не е късно

He'll never know if you never show the way you feel inside ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    тааа..какво е целта на темата
    Какво е за вас любовта,колко е важна?

За мен любовта е важна...но не чак толкова,че да ти стане приоритет.Любов трябва да има.Не е хубаво да си сам....

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    любовта според разума винаги е на 2 място но сърцето говори друго

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ЗАПАЗИШ ЧЕСТА СИ И ДА ЗАГУБИШ ДУШАТА СИ ИЛИ ОБРАТНОТО

Еми хората страдали от несподелена любов е ясно какво ще кажат,както и влюбените в момента.Важно нещо е да,ама найстина напълно си губиш разума понякога. Според мен когато човек срещне исктинската любов и въпреки,че досега не съм попадала на нито едно свястно момче вярвам,че всеки рано или късно ще я срещне и тогава вече ще може да разбере какво всъщност е тя.

Град
    40 Miles from the Sun
    Ае не прекалявай само, любовта не може да е въздух и вода. ^^ То и грамотното писане не е, обаче не го игнорирай все пак, обърни му някакво внимание. ^^

За мен любовта е много важна,но наистина тя ни прави много щастливи и понякога много боли от нея.Което е доста тъпо.Обаче ако човек не е изпитвал истинската любов през живота си,значи той не е живял пълноцено(поне за мен)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Искам обезщетение!
    Изгуби ми 30 секунди да го прочета
    и 1 минута да се опитвам да разгадая смисъла.
    Оказа се ,че няма такъв.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Не е толкова важна любовта а след нея че и по някога по време на тая любов боли доста си се изхвърлила авторке.Въздуха...водата а искаш да кажеш че без любов би умряла а ? Е аз без любов не съм умрял до мен винаги има момиче но за любов не може да става дума...е влюбих се накрая и кво ? Това за малко не ме уби тъй че стига сте я хвалили толкова хвърчиш много като си влюбен но ми е интересно като паднеш щот "голямата любов" ти е резнал крилцата как точно ти изглеждат нещата и дали все още може да я сравняваш с въздуха и водата.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Любовта е навсякъде около нас .. просто трябва да се огледаме .. " Love is in the Air "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Мега фен Аватара на babity
    Т'ва си го писала 'щото момъка чете у форума ли? Тъшака настрана... Аз съм много странна. Не съм постоянно и непрестанно влюбена. Вярно, понякога имам нужда просто да боледувам за някого и си го боледувам колкото ми е нужно, но после си казвам: "пич, стягай се, хубуу ревеш за сульо, ама той няма да ти се яви на кандидатстудентските изпити" и всичко се оправя. Да не забравяме все пак, че най - спокойните и безгрижните ми моменти са били в периоди на апатия, от които тооолкова се нуждая в момента...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Може и да е скивал темата,не знам. Е,сигурна съм,че няма да пише.А,ти babyti винаги си ми правила впечатление с постовете си.Аз в момента съм в период на апатия от дълго време и повярвай,периода е адски кофти.Учи си за изпитите,пък другото ще дойде.

Деца, любовта не е игра! Когато искаш нещо се бориш за него, а не да чакаш, чрез някакви си начини да го побутнеш и да дойде въпросния човек при теб! Смешна работа направо! След като не сте готови за истинска любов, просто не я превръщайте в игрички от които след това боли
    Miss you, my angel!

Когато има любов и се радвам.. Когато я няма, не ми липсва.. Мога си и без нея
    Не отдавам такова голямо значение на любовта.. Все пак това не е нещо кой знае колко важно.. Разбира се, хубаво е когато си обичан и когато обичаш..
    Не знам.. Моите мисли напоследък са прекалено разбъркани и не давам добри отговори на зададените ми въпроси Ама.. подписа ми казва всичко
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Когато има любов и се радвам.. Когато я няма, не ми липсва.. Мога си и без нея
    Не отдавам такова голямо значение на любовта.. Все пак това не е нещо кой знае колко важно.. Разбира се, хубаво е когато си обичан и когато обичаш..
    Не знам.. Моите мисли напоследък са прекалено разбъркани и не давам добри отговори на зададените ми въпроси Ама.. подписа ми казва всичко
    Готин подпис.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Била съм нещастна,заради любовта,но не съм допирала до алкохол или дрога.Глупаво е!Човек,когато има проблем трябва да се изправи срещу него,а не да бяга,като търси утеха в бутилката.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Съгласна съм, че винаги трябва да рискуваме в любовта Може и да спечелим понякога И аз съм имала моменти, когато съм се отказвала и съм си мислела "Край, който иска да търси любовта", имало е и моменти когато знам, че няма по-велико от любовта.. Всичко зависи от ситуацията
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Нещо,което се опитвам да премахна от живота си ...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: -

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    Нещо,което се опитвам да премахна от живота си ...
    Хей,не се натъжавай...

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

в любовта в всички случаи са ме наранявали ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си