- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една невъзможна любов...
Първо искам да се извиня че не пиша БГ обаче не съм вкъщи а тук не може да се смени езика...
Незнам от къде да започна отчаяна сам от положението си...от 2-3 години излизам с едно момче което много обичах но той с неговите постъпки и действия винаги ме е разочаровал и наранявал..но въпреки всичко аз съм прощавала каквото и да било...защото сам била глупава мн ясну...иии преди около 3 месеца стъпих най накрая на земята...благодарение на един човек който се появи като ангел...И стана така че вече не обичам предишния си приятел а сам отново влюбена..и то до полуда...обаче с времето родителите ми разбраха за това..ии не са съгласни с това да се виждам с новото момче постоянно ми се карат и даже се стигна до там че ми взеха телефона за да не мога да говоря с него...незнам какво да правя.....мн го харесвам и се разбираме прекрасно...държи се с мен мн добре иии така нататък..но родителите ми не разрешават а аз не съм свикнала да им се противопоставямм.Незнам какво да правя незнам...и не знам до кога ще мога да се крия от родителите ми за да подържам връзка с моя спасител...отчаяна сам....
Благодари на NeZaPoznat
Кирилицата е задължителна !
moderated by : hottie
...is just too little too late...