Напоседък мисля за много и различни неща.Едно,от които е любовта.Колко щастливи и нещастни ни прави тя.Сигурно повечето от вас я търсят,но не я намират.Други пък,са щастливи,че успяват да я запазят дълго време.Е,при всички нас е различно,защото сме различни.За мен любовта е най-истинското нещо на този свят.Важна е,колкото водата и въздуха.А,за вас?Може би много пъти след като са ви наранявали сте я проклиняли?!А,може би сте се опитвали да избягате от нея и проблемите си чрез алкохол и дрога?Не,не мисля,че това са начините да избягаме от проблемите си.Когато се страхувате,или сте несигурни и отчаяни,си кажете,че Можете и ще Успеете да се преборите с проблемите.Просто,вярвйте в себе си!Обичайте,и бъдете обичани,защото това е пътят към щастието.В този живот,не ни останаха много неща,на които да се радваме.Изборът е ваш на кое,как и защо да се радвате.Всеки ден срещаме много и различни хора,които ни карат да се замисляме,а някои обичаме.Обичате ли някого,не се страхувайте,а се отдадйте изцяло на човека,защото,ако се страхувате може да изгубите много.Аз съжалявам,че допуснах тази грешка,но май е малко късно за извинения.Знам,че искам той да е щастлив.