- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислите в момента ? /вол.3/
е, не!![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
тъпа коса![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
за това че утре ще се размажа на купонаааааааааа ще пускат само песни на БОН ДЖОУВИ в ПОЛИНЕРО плейс в плд (rock) (rock)![]()
![]()
Как да му кажа![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
оле и аз ще ходяПървоначално написано от moisture
![]()
![]()
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Останаха ми най-кофтите изпити трябва да ги взема опитвам се да уча, но подяволите нищо не ми влиза в тъпата глава![]()
![]()
![]()
оф..та утре ш ма напрай на 2 стотинки...![]()
Дано да може да се преписва
крайй..мъртва съм..
че трябва да науча за утре и до понеделник да съм ги свършила тея темии..и как гадно ни прецакаха днесс![]()
![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Как mgxpower има тфа Дон Цеци![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
Мразя се![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
К'во е станалоПървоначално написано от Disasterpiece
![]()
Дано да успея
Първоначално написано от sWeeX
Няма значение... а и мястото за обсъждане не е в темата![]()
Ох да ви имам проблемите..
Къф е тоо мизерен процесор пък сега..![]()
Брат ми пресуши всички бутилки![]()
![]()
![]()
Nickelback - Someday...колко лоши спомени ми навява
![]()
Кога ще дойде 2012 , та да свършат тея мъки ..![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
какво да ям за вечеря![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Лелеее... и той слуша SlipKnoT![]()
чудя се какво да ям чипс или еклер
desitka1... Странен ник![]()