.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Help...

Hybrid View

Град
    Shumen

Help...

Здр...

Обичам едно момче...Но нямам смелостта да му кажа...
    Незнам как ще реагира...Виждали сме се няколко пъти но като си пишим в скайп е някак си по различен.В началото когато си писахме се държеше много мило с мен апък сега...

Може ли да ми дадете някакви съвети...Дали да му кажа?

ти го обичаш а си го виждала няколко пъти...

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Поговори с него открито..Трябва да знае за чувствата ти.Щом се държи по особено с теб значи има някаква причина ,но може и да не си намесена в нея затова говорете открито.
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

Поговори с него кажи му че го харесваш сми той може да се е отдръпнал от теб ако те харесва и няма смелостта да ти го каже и предпочита просто да те забрави

Успех!!!
    Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!

Град
    40 Miles from the Sun
    Не преувеличавай! Не може да обичаш човек, който си виждала само няколко пъти и го познаваш само от скайп. о_O На колко си години?

Град
    Shumen
    E добре може би не го обичам но чувствам нещо повече от харесване или пък приятелство...

Мисля си че ще се отдъпне от мен защото той е много сладък пък аз не съм кой знай какво...Казвали са ми че ходи само с момичета ``куклички``

Град
    Враца
    Сигурно е временно, може и да отмине И аз съм била така, ама е отминавало Може да е от възрастта..;д

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    ти го обичаш а си го виждала няколко пъти...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не преувеличавай! Не може да обичаш човек, който си виждала само няколко пъти и го познаваш само от скайп. о_O На колко си години?
    12-13 e

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от SpunkRansom
    Поговори с него открито..Трябва да знае за чувствата ти.Щом се държи по особено с теб значи има някаква причина ,но може и да не си намесена в нея затова говорете открито.
    +
    офтопик: как разбра че си влюбена в някой като сте се виждали няколко пъти???

както има любов от пръв поглед така има и скайп любов... не и се карайте сега... пък може той да е осетил че те харесва и да бяга от теб... един много добър приятел така се запознах с него кефеше ме как кара кънки накарах едно момче да му иска скайпа тормозих го секи ден два месеца накрая спрях да му пиша... за цял един месец... после му писах щото едно момиче ме караше да излизам с него и той ме караше да изляза ма мен ме беше срам и не исках и се пак излезнах с него като в началото се държеше с мен супер студено и виш сега сме си приятели за това не губи надежда... просто му остави време и излезте само двамата някъде... може и да стане пак ако те избягва остави го...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си