.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    То пък голяма работа,като ви е станал на публично място

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    тва ми се е случвало 1-2 пъти и то само щото панталоните ми висът 1 педя под четала и колана ми се търка в чепа по някой път.Ама удърви ли се въобще не са забелязва щото и блузата ми стига почти до дъното на панталона.Така че като си подместа колана и за 1-2 мин са връща в меко състояние.
    А ми сигурно си някое репаре, твойта лесна. То в такива моменти и на мен ми се иска да ходя с такива дрехи

Ами ако е надолу и така стои никога няма да спадне и затова при удобен случай го нагласям да е нагоре и си спада
    И те така
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Започвам да рева, няма да забравя преди 2 години като бях на 28, като ми стана на центъра и като ме изби на рев немогат да ме успокоят че ме водиха в болницата да ми бият успокойтелни, аз в линейката еректирал саборих половината апаратура, апък мед. сестрата взе че го лапна да му свали температурата.

+1
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

хахаха.... чи кфо кату ви е станал се едно треа ви пука.... ходете си надървени и ич да ни ви дреми... човешко си е се пак...

Ами на мен много често ми се случва примерно в някой час , не че съм видял нещо възбуждащо,а просто си става... и то не си личи много,защото малкия по-често е на страни и всичко е ОК! Никой нищо не ми е казвал.

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от chicho
    Започвам да рева, няма да забравя преди 2 години като бях на 28, като ми стана на центъра и като ме изби на рев немогат да ме успокоят че ме водиха в болницата да ми бият успокойтелни, аз в линейката еректирал саборих половината апаратура, апък мед. сестрата взе че го лапна да му свали температурата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си