- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм едната от многото искаща вашата помощ...
Амии..моята история не е много дълга, но точно сега не мога да споделя на никой, за това което преживавям...Им едно момче..(сега сигурно ще си кажете "че как иначе, тая е няква която не знае кво иска", но моля прочетете до край), което ужасно много харесвам а вече и май го обичам.Тва се случва от около 9-10 месеца, но направих грешката да му кажа.Той ми каза кой харесва в момента, а тя беше една шестокласничка (аз съм 5 клас), която се снимаше гола и пускаше снимките си в интернет.Ппопитах го дали имам някакъв шанс с него след месец например, а той каза "не знам може би".Забравих да кажа че това става в скйап, всичко освен това че му казах че го харесвам.Мина месец, а той ми каза че вече не харесва нея.Попитах го кой , а той отговори, че е едно момиче от седми клас.Тя е доста развита..май носи чашка Д ноо пък и аз съм горе-долу така вече отивам към С..Естествено , нямаше кой друг да е защото го познавах много добреи знаех че той предпочита такива момичета.Вече обаче се държи страшно мило с мен и аз го попитах дали още харесва въпросната седмокласничка.Той каза вече не.Постоянно ме "сваля" така да го кажа.Вика ме да си говорим, слушаме музика заедно на двора и какво ли още не, но понякога ми показва че не е така както си мисля аз.Вече не знам какво да правя..мисля сио че го мразя а става все по-лошо и по-лошо.Започвам да го обичам все повече и повече и вече не мога да издържам.Не знам далиме харесва а ко е така, дали не мисли че вече не го харесвам и го е срам да ми каже.Естествено приемам и факта че може би просто ме приема като по-близка приятелка..Има и едно другоп момиче, което той ми е казвал че мисли за много красива..за най-красивата.Притеснява ме дали не харесва нея, защото тя е една от най-близките ми приятелки..Моля ви помогнете ми!!!
С какво да ти помогнем, не си поискала нищо конкретно. Честно казано май онзи не е много наясно със себе си, защото харесвал тази, харесвал онази, 5-6-7 клас дрън-дрън. И той май не знае какво и коя да хареса. Бъди внимателна, това е моя съвет. Не ми се струва това момче да е наясно със себе си, така че нищо чудно да поиска да пробвате, а след това да те остави. Иначе като гледам май май и ти не си много наясно. Направо го попитай харесва ли те или не? В прав текст и не му давай да го обръща на майтап отговора. Каквото и да стане след това лошо или хубаво поне ще знаеш каква е истината и няма да се измъчваш какво да правиш![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първо: не сте ли малки за тея неща![]()
Второ: наистина ли искаш да се занимаваш с някого, чието "харесване" зависи от това какъв ти е размерът на сутиена?
Трето: не ти, а той не знае какво иска. И по мое мнение определено не иска теб.
Единствения съвет който мога да ти дам е да не се занимаваш с него. Той ако по някое време поиска да е с теб сигурно ще ти покаже.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, да Ilikeliljon, но мен е страх от неговия отговор..имам предвид и да го намразя както там последния който беше писал...аз пак ше почна да го айде не обичам харесвам..ии не мисля че сме още малкои за тези неща..всички казват, че той определено не е нясно със себе си..имаме психолог в училище..и когато говорих с нея (психоложката) тя каза че той наистина влиза прекалено бързо в пубертета и вече не знае какво и кого иска..а когато иска някого му минава лесно.Забравих да кажа..има една там Деляна с която си бяха гаджета ии т.н.Мен също такак ме е малко страх да не ми каже че ме харесва на бъзик, а аз да се хванаА просто исках съвет какво да направя..благодаря за сега все пак
![]()
Да ти кажа психолога на училището по-добре може да каже какво да правиш, тъй като е възможно да е виждала момчето, аз си направих изводите от това, което ти си разказала. Иначе в по-горния пост бяха прави, ако всичко опира до размера на сутиена, то тогава има ли смисъл да си с такова момче. Това също се замисли?Първоначално написано от niichety
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Боже вече пети клас и в форумите влизатВече и съвети от пети клас получаваме. Супер
Ами аз не виждам нищо лошо да влизам във форумите, дори и да съм пети клас.Все пак възрастта няма значениеА иначе да..наистина малко въпроса доза сутиена..ами честн9о казано, мисля че не би ме харесвал само за това...нямам почти никаква представа, но да психолжката си е говорила с него доста пъти.Аз и с нея си говоря на тая тема и тя също ми казва, че той точно сега не знае какво иска...И за това се притеснявам малко..дали всички които ме харесват в момента не ме харесва заради бюста..Между другото, едно момче ми предложи да си станем гаджета, ама аз отказах..казах на психоложката , а тя каза че е по-добре да си и стана с него гадже, за да видя как ще реагира другото момче и дали няма да започне да звижда малко..
В пети клас освен сутиени друго не гледахмеПървоначално написано от niichety
Така че... слагаш два чорапа и си готова, не му даваш да пипа само ^^
![]()
Чак пък толкова "брутални" не сме
Тоо и седмокласниците гледат само сутиени и футбол така че..
![]()
Това не ми стана ясно, с кой ти е казала да станеш гадже и кой може да започне да завижда?Първоначално написано от niichety
Ами с момчето което ми предложи, да го наречем ХХ а другото (просто *) да започне да айде не звижда ами ревнува или нещо подобно се едно да му дойде акъла в главатаТя каза нещо подпбно..
Ами ако харесваш момчето се съгласи, но само ако си поне малко сигурна, ако ли не, не виждам никакъв смисъл да тръгваш с човек, който не харесваш само и само да накараш друг, който харесваш да ревнува.Първоначално написано от niichety
![]()
![]()
Ужас , плаче ми се вече![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами да точно затова му казах "не", защото не го харесвам...Но пък не знам какво ще правя ако * харесва приятелката ми...![]()
Ами един от недостатъците на форумите е, че не може да се опише напълно проблема, нито да се дадат най-добрите отговори, защото ситуацията трябва детайлно да се разгледа. Виж за разлика от много питащи тук, ти имаш психолог, с който да поговориш, защо не го направиш. Все пак е много вероятно да ти даде по-точен отговор от нас, защото е по-запозната със ситуацията.Първоначално написано от niichety
![]()
![]()
Е, да прав/а си.Но реших да попитам и вас.Говорила съм с психоложката вече, но ме интерешуваше и вашия отговор![]()
Ами това е отговора ми. Така че използвай разговорите с психоложката, така че да станеш наясно със ситуацията, но все пак си имай една наум и оценявай всичко, което ти се казва. Тоест не приемай всичко за чиста монета. И ние сме хора и ние грешим (аз също завършвам вече психология).![]()
Едит П.П. Момче съм.
Честно казано и аз си помислих че работиш или учиш за нещо такова...Мерси все пак![]()
Да не си от Бургас...
Щото имаше една много известна с голите си снимки шестокласничка
![]()
![]()
Ти си 5-ти клас и обичаш? WTF Абе я ходи си играй с куклите и като пораснеш се занимавай с гаджета.
Ами не от София съм![]()
Амии виж какво аз не мисля че за любовта има някви граници...И мисля че за куклите са тея които са в детската градина а не вече почти 6 клас...
Ей това е голямата грешка на родители, роднини и други по-големи. Всеки има способността да обича, въпроса не е в това дали може да обича или не. А до каква степен обича и до каква не? Така че момичето обича, друг е въпроса до каква степен.Първоначално написано от toni_nemezis
Ами ей за тва става въпрос.От нашето училище има един 7 ми клас и една 6ти и са си гаджета и се целуват и там ала бала..Не разбирам къв е проблема АЗ да обичам..както казхаа друг е въпроса колко...