- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво бихте направили?
Ами, един съученик днес пусна неква миризлива димка в класната стая, така жестоко вонеше в целия коридор че учителите и директора разбраха и дойдоха да говорят с целия клас. Всеки мълчеше кой го е направил, но ни заплашиха че няма да си водим нормално часовете и няма междучасия, ще ни задържат утре защото ще идват от детска педагогическа стая и ще говорят със всеки един по един и могат да изгонят това момче. Той си е виновен, даже е правил много по-лоши неща от това, например откъчи закачалката и я хвърли през прозореца, счупи дръжките на прозорците, откърти корниза, кърти мазилка, даже пуши в класната стая. Не ми пука мн за него, но не искам да стоя без междучасия и да ни задържат след часовете заради това че никой не признава. А даже ни заплашиха за детектор на лъжата , тва не е ли малко прекалено? ще го изгонят ли за тва, в смисъл за димката само, защото не знаят за другите неща? Вие какво бихте направили, щото аз се чудя да си мълча ли и да си губя от времето. Като се замисля не вярвам той да си мълчи ако аз направя нещо
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!