Ами, един съученик днес пусна неква миризлива димка в класната стая, така жестоко вонеше в целия коридор че учителите и директора разбраха и дойдоха да говорят с целия клас. Всеки мълчеше кой го е направил, но ни заплашиха че няма да си водим нормално часовете и няма междучасия, ще ни задържат утре защото ще идват от детска педагогическа стая и ще говорят със всеки един по един и могат да изгонят това момче. Той си е виновен, даже е правил много по-лоши неща от това, например откъчи закачалката и я хвърли през прозореца, счупи дръжките на прозорците, откърти корниза, кърти мазилка, даже пуши в класната стая. Не ми пука мн за него, но не искам да стоя без междучасия и да ни задържат след часовете заради това че никой не признава. А даже ни заплашиха за детектор на лъжата , тва не е ли малко прекалено? ще го изгонят ли за тва, в смисъл за димката само, защото не знаят за другите неща? Вие какво бихте направили, щото аз се чудя да си мълча ли и да си губя от времето. Като се замисля не вярвам той да си мълчи ако аз направя нещо