.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Кой измисли разделите?

Аз не съм съгласна със смесването на култура и изкуство с разни помии. Няма да си поддържам театралната тема, ако остане м/у фреони и редки болести. Не й е там мястото. Просто казвам.

Доста тъпо е!;

Не мисля.
    Няма да се губят общите теми, ако са важни.

ПП: Да си го напиша и тук.
    "Фън" и "Игри" стоят, но решихте да разваляте работеща структура. ОК...

За да не се губи нещо, трябва да стои отгоре.
    Сега темата ми се губи в молби за домашни и линкове от Уикипедия. Така по-добре ли е?

Какво е общото м/у "Къде да уча" и "Театър"? Само това питам.

И за пореден път да предложа подраздели, като дъщерни чекмедженца, систематизиращи приятно и удобно.

+
    "Училище и приятели" и "У дома" могат да бъдат събрани, а не "Наука" с "Изкуство". Вие наред ли сте, сериозно, абстракция с пейстнати фактологии? Направо да слеем "Кофата" и "Всичко тийн", а?

"Майките", примерно, никой не ги бара, а разделът умрЕ.

Ответ?
    Мачока (под)мина.

Мега фен Аватара на machoka
    До момента ситуацията беше далеч по-критична, като две или три различни теми се белееха сред стадото от черни овци - темите за лично творчество.
    За сметка на това раздел Наука се превърна в нещо, за което НЕ е предназначен, а именно раздел за домашни.

Далеч по-подредено ще бъде личното творчество на отделно място, защото 'потръгна' бая усилено и явно има и ще има винаги интерес.
    Отделно, в наука, култура и изкуство ще намерят мястото си всички ДИСКУСИИ по тези тематики, като ще се постарая ако се появи тема за домашно моментално да бъде местена... но в крайна сметка се изисква елементарна култура да прочетеш темата-съобщение най-горе в раздела или поне описанието на раздел 'Тийн учител'. В момента измествам или заключвам всичко, което не е за там, както и от бившия раздел към настоящия. Надявам се в бъдеще таргетната група на раздела да бъде представителна извадка за най-интелигентните или широкоскроени потребители на форума.

п.с. Анкети го премахнахме, темите от там бяха преместени под шапката на 'Всичко тийн накуп'.
    п.с. 2 ще има още реорганизация - като повода е искането за това на потребители в тема от Всичко тийн накуп.

Съвсем друго е:
    едното няма нищо общо с другото.
    Не е като в отношението любов-секс.
    Реалността и фикцията, материята и емоциите, сухо и чувствено.
    Изключително зле. При положение, че от раздел "Култура" само "Театър"-ът е преместен.

Ще кажа какво аз искам, тъй като само този раздел ме задържа(ше) във форума в последно време.
    Искам раздел "Култура и изкуство" с подраздел "Лично творчество"* или някаква маркировка на общите теми ТАМ.

*фотография, литература, музика, поезия, рисуване, приложни изкуства не се ли месят? Най-удобно ще е с различни подраздели и категорийки, но на този етап не виждам нужда от това. [Ако трябва, аз ще се заема да го модерирам тоя раздел, но не може да е разпердушен, както в момента. Може да прозвучи снобско, не ме интересува, но за култура не могат да разговарят всички, още повече прагматици.]

ПП: И смятам, че мнението на потребяващите съответните теми е важното, а не на многознайковците, на които им е през...

хайде, искам да знам какво ще се случва

Не можем да правим подраздели и категории, а иначе вие самите губехте от 'всичко накуп'-а. Мислех си за отделен раздел, но смятам че няма да е достатъчно посещаван, което ще бъде много жалко, за това на първо време ги обединих с науката. Ако много се разрастне, ще го обособим в отделен така, както направихме с личното творчество.
    Абстракция и чувство - какво по-интересно от тази смесица )

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...5081&start=465
    виж последното мнение в темата

Обещавам собственоръчно да си едитна всеки пост и ще остане само "какво да гледам".
    Сериозно казвам, има неща, в/у които не обичам да се сере.

+не е абстракция и чувство, а сухарщина и емоция.

Ама не може всички да са доволни, разберете. В момента лавираме между различни решения в търсене на вярното. Всеки следващ ход се надяваме да е в помощ на тази кауза. Поне правим нещо, най-ми е лесно да вдигна ръце и ... оправяйте се.
    В новият раздел темите ви ще са винаги на първа страница, ще са актуални и много по-посещавани и обсъждани.
    Освен това, за мен е важно 'личното творчество' да бъде поощрено в отделен раздел и да му се обърне по-голямо внимание.
    И двата раздела ще бъдат постоянно под наблюдение и ще се оформят.

Нищо не мога да направя по въпроса с едитването на мненията, но ако не си отворена към новостите и си консервативна, тогава за какво изкуство говорим?

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Поне правим нещо, най-ми е лесно да вдигна ръце и ... оправяйте се.
    Това нещо в стил "симулираме дейност" ли е?
    Правете каквото знаете. Аз съм дотук.
    Приятна вечер!

ПП: Жалко е "статийките" в сайта да са неграмотни и некадърни, жалко е да търсиш кого да подиграеш и/ли заядеш по темите, жалко е да се променя "нещо", само за да се прави "нещо", още повече, когато то не само че не пречи, а и се развива добре.;

Разберете, че нямам никаква файда да симулирам дейност. Нито се отчитам пред някой, нито съм длъжен нещо да правя. Утре мога да си хвана нещата и да не вляза повече.

Гледам да направя каквото мога, за да може всички да са доволни. Работа се върши по форума и по сайта и тепърва ще има реално-визуален характер.

За жалост съм съгласен за пореден път с горното мнение на Raybeez.

Смело даваш оценки. И аз мога. Ще си го спестя.
    А темата стана "Важна" часове след създаването на тази;

Нека си говорим направо - какво свързва науката с изкуството?(Леонардо не е жив!:Д)
    Понеже не зная, а ти разбираш от всичко.

ПП: Не заплашвам, разбира се, че няма да си изтрия мненията. Не е като да се "моля" за ранг, примерно. Изказвам мнение, дори в оценките си съм по-мека от Ваша милост.
    "Какъвто е вариант" не беше предложен, струва ми се.

ППП: С нетърпение очаквам дискусиите Ви в новия раздел.

Някой каза нещо за его...
    Наслаждавай се на раздела тогава!
    Толкова.)

Дали?
    Хайде, няма да се обаждам, че са минали работи;

Успех!

Изместихме над 50 теми от бившият 'наука' по различни раздели, преместих 2-3 от Лично творчество там, защото повече така и не видях в първите 2 страници различни от стихотворения.

Не бъди крива, а се усмихни и си хванете новият раздел в ръце и го вдигнете на крака ))

Наистина няма много общо между наука и изкуство (но все пак има поне малко), обаче в този си вид раздела ми харесва повече - визирам "Наука", защото влизах повече там и ми беше омръзнало от поредната тема за домашно при положение, че си има цял раздел за това. И не мога да разбера при положение, че админите са решили, че трябва да е така, какво само им се бъркаме, след като са решили, че това е правилното решение. Аз лично в моя форум не бих се съгласила някой да ми казва как да го управялявам. Хайде чао и извинете за "некомпетентното" ми мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си