- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм...
моето момченце,момиченце ли кво си не те знам, но човек когато остане сам и разочарован най-често поглежда назад търсейки някакво спасение.Мога да се хвана на бас, че сега като се втурне да го гони и да му подгъзува(защото съм почти сигурен, че това ще стане), ония веднага ще поеме в друга посока и ще се върне онова старо недо*баване за което говори момичето. За крайните мнения, това си е моя работа какво ще пиша и дали ще ги пиша! Някъде да съм те задължил/а да ги четеш?Първоначално написано от w0sh
Miss you, my angel!
Мислиш като човек, расъл в саксия. Дори не ти стига акъла да разбереш,че не всички хора са като теб.
А ти от мъки да измислиш поредния лаф за новото си мнение, не ти достигат мозъчни гънки, да се сетиш, че и без да го пиша е така! И наистина добре, че не всички хора са еднакви, защото като ти чета мненията, ако бяха всички толкова плоски и сърдити, като теб тоя свят нямаше да има смисълПървоначално написано от w0sh
Както и да е не мисля да спамя в темата на момичето повече, заради теб! То се е видяло, че ще ти идва и за това така се получава
![]()
Miss you, my angel!
Ау.. току що получих стабилна доза четене от човек, който се прави на много зрял, а всъщност е влязъл в тийнейджърски форум, за да получи съчувствие...
Бих казал, че всяко твое мнение обрича хората на нещастие и самосъжалене.
По темата аз казах, каквото мисля и определено не е редно да се меся повече.
Ей,мила не се сдухвай.Поговорете си на 4-ри очи и т'ва е.Успех!![]()
И аз така мисля, затова и ме е страх да му пиша .....Първоначално написано от M3cho
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Няма как да поговорим на 4-ри очи, той не е в града ми.... а по скайп - глупости само .....Първоначално написано от slun4ice_90
Намерете начин...Скайпът, е адската прецаквация...Първоначално написано от Take_That
![]()
![]()
Ето един категоричен отговор! Благодаря тиПървоначално написано от sasha_90
"П.П - той е голям инат и не му е присъщо да се моли на някакво си момиче....."
Ако наистина има чувства към теб и т.н. едва ли за него ти ще си просто "някакво си момиче " ... Сама казваш , че си му казала за своите чувства по индиректен начин .. Тоест според мен си направила достатъчно .. Очевидно си била е преди наранявана от него и сега се страхуваш това да не се случи отново ... По- добре се вслушай в страха си и изчакай .. Не му пиши в скайп (макар че знам колко е трудно да се сдържиш) ,най-малкото не е това мястото където да се обсъди такова нещо.. Успех !
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
не му е присъщо да се моли ли? ооо всеки си гони интереса с цената на всичко! не отстъпвай... нищо недей да правиш... сега е негов ред!
РС: искам да ти кажа да не се надяваш.... не за друго защото теб ще те боли... искам да спреш малко с тия чувства... просто им обърни гръб... не за друго- възможно е накрая наранената пак да си ти...... успех![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
към smirkis - да доста пъти съм била наранявана от него и сега наистина ме е страх да не би да се случи същото, затова и му казах :"Докажи ми, че си искрен и не би ме наранил отново!", но той явно не иска да го направи. За да не му отнемам обаче надеждата му казах, че все още го обичам,а сега той дори не ми пише.....
към evelinka1122 - мисля, че си права накрая наранената пак съм аз.....
Можеш да му пишеш,но нищо свързано с вас .. Мисля,че няма да изгл. като глупачка! Ако то нещо подхване темата окей .. Ако не си аут![]()
Да, но той така или иначе като му пиша ще разбере, че все още имам някакви чувства към него (макар, че аз му го казах), а не искам отново аз да съм тази, която му се моли за любов.... пък и искам да разбера защо въобще водихме онзи разговор - какво целеше той с него, да поиска отново шанс или просто да разбере за чувствата ми?Първоначално написано от eminemfenka
той като е чул ,че и ти го обичаш още...
,пак си е възвърнал гордостта ..ами ако пак се съберете и продалжава да те наранява както го е правил...маината му
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Казала си му ,че още го обичаш ... ... Била съм в подобна ситуация .. .. с единствената разлика , че след като аз му показах , че имам интерес към него , той ми писа 2-3 в скайп , но не беше нищо сериозно .. Сега осъзнавам , че просто е искал да задържи вниманието ми ... Прекарах 3 месеца в очакване на това , той да покаже чувствата си към мен.. През цялото време стоях и го следях на линия ли е , каква нова снимка си е сложил , каква песен или послание си е написал в балончето ... Всеки ден си казвах , че хубавите неща отнемат време и аз бях готова да чакам .. Докато един ден не видях как снимката му в скайп е на него и някакво момиче , как се целуват и 108 сърца и целувки в балончето :^) а аз си мислех ,че той имал чувства към мен все още .. Докато аз съм стояла и всеки ден съм чакала да звънне или пише , той е градил щастието си с друга ... С една дума жалка картинка съм била ..Надявам се при теб нещата да не се развият по този начин.. Затова те съветвам вместо да стоиш и да ги мислиш нещата , излез навън и се забавлявай с приятели .. Ти си направила достатъчно !! .. Както казах и в предишния пост , ако държи на теб , ще ти го покаже
.. А всъщност ти на колко години си , а той ??
П.С. Съжалявам за романа , който изписах , но се вживах нещо![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
Първоначално написано от smirkis
Съжалявам, че така се е получило при теб, защото и на мен ми се е случвало с въпросното момче, за което пиша (разликата обаче е, че 2 седмици след като се разделихме аз го видях с новата му приятелка - вече не се заедно) и знам колко гадно си се почувствала. Аз съм на 17, той на 19![]()