.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Объркана съм...

Здравейте, съжалявам ако ще ви отегча с моята история и благодаря на всички, които ще я прочетат

Преди няколко дни излизах с мой бивш приятел. Бях с него 8 месеца (най-дългата ми връзка) и мога да кажа с ръка на сърцето, че наистина го обичах. С въпросното момче запазихме добри взаимоотношения и от време на време излизаме Онзи ден обаче нещо стана - аз като, че ли отново се влюбих в него (а може би никога не съм го разлюбвала, а просто някъде съм скътала чувствата си). На срещата той първи подхвана темата за нашата вече минала връзка, а на края на вечерта ме прегърна. Мислих си, че това е просто един вид приятелско отношение (все пак се разделихме, защото по неговите думи "Не ме обичал, както преди") Когато се върна в Сф (учи там) ми писа по скайп и ми призна, че в последните няколко дни мислил за мен и, че пак съм му взела ума.... Тъй като ме е наранявал доста и съм му давала и 2-и шанс през времето, в което ссме били заедно не бях мн убедена в думите му и му казах да ми докаже, че е искрен и че наистина държи на мен. Признах му чувствата си по индиректен начин (че още го обичам и т.н) От тази вечер насам не ми е писал.... От това много ме боли, постоянно очаквам да ми пише, да направи някаква стъпка, да докаже, че е искрен, но уви... Иска ми се да му пиша, но твърде много пъти съм губила достойнството си и гордостта си заради него (когато се скарахме и той беше виновния винаги аз бях тази, която се извинява и др таквиа подобни ситуации). Моля ви за съвет - вие как мислите да му пиша ли или да оставя нещатата в негови ръце?

П.П - той е голям инат и не му е присъщо да се моли на някакво си момиче.....

Благодаря на тези, които прочетоха темата ми и педварително благодаря за съветите
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    разбий статуквото!

колко съм лаконичен
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    разбий статуквото!

колко съм лаконичен
    Не бъди толкова лаконичен и ми обясни по-добре

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Няма как да знам как едно евентуално поемане на инициативата от теб ще въздейства върху него.
    Може да го приема като слабост, може да го приема като прекалено навлизане в пространството му.
    Ти го познаваш... ти решаваш.. и все пак факът че действа до някаква степен безотгооворно по твои думи ме навежда н мисълта, че е доста верятно да е първия вариант.

и last.fm-ец

Град
    Сливен/София
    Няма как да знам как едно евентуално поемане на инициативата от теб ще въздейства върху него.
    Може да го приема като слабост, може да го приема като прекалено навлизане в пространството му.
    Ти го познаваш... ти решаваш.. и все пак факът че действа до някаква степен безотгооворно по твои думи ме навежда н мисълта, че е доста верятно да е първия вариант.
    Точно поради тази причина не иска да му пиша - може би се страхувам от отхвърляне и от това, че аз отново ще съм тази, която го моли за любов... но пък и не знам дали не го засегнах, понеже му казах неща, които мен са ме наранявали - като това, че той почти винаги се държеше грубо и незаинтересовано и не оценяваше шансовете, които му дадох....

П.П - той е голям инат и не му е присъщо да се моли на някакво си момиче....
    Като е инат ще си бъде сам..не заслужава да му обръщаш внимание изобщо..по твоите думи той иска да е прав винаги..такива хора не са стока
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Повече от фен
    Град
    Варна
    Според мен освен че си объркана , си и малко глупавичка. Той ИСКА да му пишеш! И иска да му припомниш чувствата си. Кажи му че го обичаш и той за теб е всичко на света, даже и след като сте се разделили.
    Понякога момчетата тва обичат да чуват, особено като не могат да направят първата стъпка.

Имаше една песен на вонда шепард - tell him - последвай музикалните стонове и играй!

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от XcwetiX
    П.П - той е голям инат и не му е присъщо да се моли на някакво си момиче....
    Като е инат ще си бъде сам..не заслужава да му обръщаш внимание изобщо..по твоите думи той иска да е прав винаги..такива хора не са стока
    Мисля, че на него му е притно да го моля .....

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Според мен освен че си объркана , си и малко глупавичка. Той ИСКА да му пишеш! И иска да му припомниш чувствата си. Кажи му че го обичаш и той за теб е всичко на света, даже и след като сте се разделили.
    Понякога момчетата тва обичат да чуват, особено като не могат да направят първата стъпка.

Имаше една песен на вонда шепард - tell him - последвай музикалните стонове и играй!
    Аз знам, че той може би ИСКА да му пиша и да му призня отново колко много го обичам, но ще има ли смисъл след като си мисля, че той отново ще ме нарани..... пък и просто ако му пиша - пак той ще е победител и накрая аз оставам прецаканата......
    Пък и все пак му казах да ми докаже, че е искрен и че наистина държи на мен, а това негово държание на други размишления ме навежда....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Значи не само е инат, но е и стеснителен инат. Той чака знак - ти трябва само да му го дадеш. Един помирителен секс би свършил добра работа.
    Вервай ми след това колко време ше те обича....

Значи това за вас е някаква игра, така ли ?
    Кой ще победи и кой ще е прецакан ?!
    В този ред на мисли, ти излезе егоиста. Ако толкова държиш на него и го обичаш му пиши...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Значи това за вас е някаква игра, така ли ?
    Кой ще победи и кой ще е прецакан ?!
    В този ред на мисли, ти излезе егоиста. Ако толкова държиш на него и го обичаш му пиши...
    Разбира се, че не е игра. Ако беше само една игра нямаше да пусна темата си тук.... просто исках той да ми докаже, че държи на мен, а това, че не ми пише явно означава друго.....

Той може би си мисли същото..

Град
    Сливен/София
    А ако ти кажа, че винаги аз съм се извинявала (дори да не съм виновна), винаги аз съм искала да се сдобрим, когато се скараме, а той се е държал меко казано като мухльо, аз един вид го молих за малко нежност, защо, когато сега аз го моля да ми докаже нещо, той не го прави? А и аз му казах, че все още го обичам ...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    все пак в своите мнения сама си отговори на въпроса какво да направиш.

и last.fm-ец

Град
    Сливен/София
    И все пак мисля да съм глупачката и да му пиша .......

еми аз с мойте бивши не поддържам никакви отношения...може би затова не попадам на такива сложни ситуации
    та...ако наистина много го искаш и мислиш 4е имате шанс заедно му пиши мък квото стане
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    И все пак мисля да съм глупачката и да му пиша .......
    това е то жената.... ;Д

и last.fm-ец

Град
    Сливен/София
    Наистина нз какво да правя, все пак аз му казах да ми докаже, а аз да му пиша някак си не върви

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Като не пише, не доказва.....

празните приказки са специалитет на много мъже. в дешно време.

и last.fm-ец

Град
    Сливен/София
    Като не пише, не доказва.....

празните приказки са специалитет на много мъже. в дешно време.
    да, но се чудя дали не чака аз да му пиша, за да му напомня чувствата си, както каза някой в мнението си....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    скайпа развали мъжа...
    Изпари им смелостта като сешоар локва

и last.fm-ец

Признавам си че никой не може да ти го направи толкова зле, колкото ти сама си го правиш! При момчетата(не при всички) има едно такова чувство, което ни кара да изпитваме носталгия към стари връзки,момичета и т.н. и поради това може би твоя човек прави всичко това, а не сигурноста която проявява ме навежда още повече на този факт!Мухльото, както ти сама го нарече, си играе с теб, защото няма кой да му напомпа самочувствието. Ако проявиш слабоста, която проявяваш тук, пред него си загубена. След като изпитвал чувства няма да има и проблем да ги докаже,покаже и повярвай ми до сега щеше да го направи! Ей такива като бившия ти ми идва да ги убия от бой защото точно заради такава мърша ми се обърка живота....
    Miss you, my angel!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    А ако ти кажа, че винаги аз съм се извинявала (дори да не съм виновна), винаги аз съм искала да се сдобрим, когато се скараме, а той се е държал меко казано като мухльо, аз един вид го молих за малко нежност, защо, когато сега аз го моля да ми докаже нещо, той не го прави? А и аз му казах, че все още го обичам ...
    Добре, не му пиши тогава..
    Имам чувството, че си търсиш причина да не му пишеш..
    Ако толкова пъти ти си правила първата крачка, направи я пак ако ти стиска. Ако не, остави го и толкова..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от M3cho
    Признавам си че никой не може да ти го направи толкова зле, колкото ти сама си го правиш! При момчетата(не при всички) има едно такова чувство, което ни кара да изпитваме носталгия към стари връзки,момичета и т.н. и поради това може би твоя човек прави всичко това, а не сигурноста която проявява ме навежда още повече на този факт!Мухльото, както ти сама го нарече, си играе с теб, защото няма кой да му напомпа самочувствието. Ако проявиш слабоста, която проявяваш тук, пред него си загубена. След като изпитвал чувства няма да има и проблем да ги докаже,покаже и повярвай ми до сега щеше да го направи! Ей такива като бившия ти ми идва да ги убия от бой защото точно заради такава мърша ми се обърка живота....

Да убий го то бой... давай... доста ги рзбираш нещата очевидно... момчетата чуввствали носталгияяя... бла бла.. и крайните мнения дето даваш не помагат на никого...объркал ти се живота.... определно в днено време ви се е промил мозъка и думи като "гордост" и "мъжка чест" нищо не значат за вас

Разберете че човек трябва сам да си вземе решението, а за да му помогнете вие трябва само да зададете правилните въпроси...

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си