Цитирай Първоначално написано от smirkis
Казала си му ,че още го обичаш ... ... Била съм в подобна ситуация .. .. с единствената разлика , че след като аз му показах , че имам интерес към него , той ми писа 2-3 в скайп , но не беше нищо сериозно .. Сега осъзнавам , че просто е искал да задържи вниманието ми ... Прекарах 3 месеца в очакване на това , той да покаже чувствата си към мен.. През цялото време стоях и го следях на линия ли е , каква нова снимка си е сложил , каква песен или послание си е написал в балончето ... Всеки ден си казвах , че хубавите неща отнемат време и аз бях готова да чакам .. Докато един ден не видях как снимката му в скайп е на него и някакво момиче , как се целуват и 108 сърца и целувки в балончето :^) а аз си мислех ,че той имал чувства към мен все още .. Докато аз съм стояла и всеки ден съм чакала да звънне или пише , той е градил щастието си с друга ... С една дума жалка картинка съм била ..Надявам се при теб нещата да не се развият по този начин .. Затова те съветвам вместо да стоиш и да ги мислиш нещата , излез навън и се забавлявай с приятели .. Ти си направила достатъчно !! .. Както казах и в предишния пост , ако държи на теб , ще ти го покаже .. А всъщност ти на колко години си , а той ??

П.С. Съжалявам за романа , който изписах , но се вживах нещо

Съжалявам, че така се е получило при теб, защото и на мен ми се е случвало с въпросното момче, за което пиша (разликата обаче е, че 2 седмици след като се разделихме аз го видях с новата му приятелка - вече не се заедно) и знам колко гадно си се почувствала. Аз съм на 17, той на 19