.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Хамстера мии ;(;(;(

Здравейте. Има теми за хамстери но са 2/3 и няма това което ми трябва и затова реших да напиша една такава тема И такаааа ... искам да ви попитам : имам си хамстер бебе е имам го от 2 дена ама няя зн ии постоянно ме хапеее Клетката му е перфектна има сичко тунели 2ри етажиии ,къшичка ,голямаа еее поилка купичка колело сичко ... не е ощетен от нищичко ии секи път когато му говораа леккоо и спокойнон иии по 1 час се занимавам с негоо ии накрая пъхам си ръката да го взема ии той ме хапее Кажете дали имате хамстер и дали ви се е случвало . Плс хелп

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Аз имах морско свинче и като беше бебе хапеше..но като порасна спря :р може би се страхува,а и си чеше зъбките

Мега фен
    Град
    Извън границите
    поправи си заглавието на български, че ще ти заключат темата

по темата: случайно да го храниш с месо или сякакви колбаси - кремвирши,наденици,луканки

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

ем не давам му само храната дето трябва и пуканки Pls help ;(

Град
    Абе човек казах ти..
    щом е бебе значи си чеше зъбките,а и го имаш от 2 дена,страх го е от теб!

съвсем естествено е да те хапе докато е малък .. мисли си че му даваш да суче като порасне ще спре
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

да ама еднна фр. има пак бебе и не я хапе а и е на 5 дена защо моя ме хапеее ;(;(;(

Град
    Оф вече изнервяш не чувстваш ли?
    Ние не сме ветиринарни лекари,отговорихме ти за какво смятаме ,че хапе.Като не ти изнася спри да пишеш и го заведи на лекар.
    Мега зле си ..имаш ли 12?

естественуу аз съм на 16 бее ти ф ред ли си

Цитирай Първоначално написано от emityyyyyyyyyyyyy
    естественуу аз съм на 16 бее ти ф ред ли си
    Не си личи..

Град
    Ми държиш се като 10 годишна.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Аз имах морско свинче и като беше бебе хапеше..но като порасна спря :р може би се страхува,а и си чеше зъбките
    ши хапи ли ... един тупаник и го ебаваш
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    на ЛуНаТа
    Напълно съгласна съм с LovEsIckk.. хамстера е малък и просто си чеше зъбките... просто потърпи малко...
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами стресирано е бе , иска да си почива животинката и не обича разни нахални двуноги да му се пречкат и да го побутват като играчка. Остави го не го закачай известно време , явно не иска да бъде безпокоено.

емм мойту хамстерче вече е на 1-2 седмици диди и ако може да ми каеш за кфо си се кръстила емиту с хиляда у-та

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от djekityyy
    емм мойту хамстерче вече е на 1-2 седмици диди и ако може да ми каеш за кфо си се кръстила емиту с хиляда у-та
    все едно си различна..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако го будиш нахално, естествено, че ще те хапе! И не го ограничавай само с овеса и слънчогледа от храната за хамстери. Преспокойно може даму даваш топченцата от супа топчета, ориза пак от същата супа, пилешко месо /без мазнина!/, можеш да му вариш яйца и да му даваш малки парченца отгоре с няколко кристалчета сол, давай му прясно подварено мляко /без захар!/ и чиста вода. Моя хамстер го поях с капкомер или с мерителна чашка от антибиотична суспензия. И не тероризирай животинчето. Като посягаш към него, му дай възможност да те помирише.
    И си коригирай стила на писане. Получих главоболие за 2 минути.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ami

Iskam da vi pitam kakvo moga da davam na hamstera si kato sladki6 smisal zn 4e ne e hybavo da mu se davat sladki6 no az mn rqdko i to za desert taa vie kao imate hamster ili ste imali kakvo moga da mu davam ? sorry za latinicata no nqmm kirilica . iiiiii 4akam otg =]]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Плодове- череши без костилката, грозде без семките, диня /пак без семки/, мандарини, портокали, лимон, ягоди, малини, къпини, вишни, банани, ябълки, пъпеш и въобще всякакви плодове. На хамстер шоколад не се дава, защото се топи в бузките му, полепва по кожата и става идеална среда за бактерии.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Нормално е да те хапе.Хамстерите не са като котките-свикват по-трудно с хора.Не се отчайвай,а продължавай да опитваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си