Здравейте на всички!
Не ми се вярваше,че ще някой ден ще ми се наложи да пиша в форум за съвет,но.. Ето,че и този ден дойде...
Момчето на което държа повече от всичко,което обожавам,на което вярвам,което е Слънцето в моят ден е моят най-добър приятел. Познаваме се от 2 години и сме нараздрелни от денят в който се видяхме за 1ви път. Той дойде в моят град,в моето училище и още от 1вият ден в който се видяхме си паснахме като характери. Проблема е че той си има приятелка от неговият град от половин година на която много държи. Колкото знам и е бил първият и това много ги е сближило...
Така се получи че един ден излезнахме като приятели а вечерта вече бяхме нещо повече. Заедно сме от съвсем скоро... Но моите чувства растът с всяка секунда. В едно у-ще сме но там не демонстрираме че сме заедно защото е близък приятел с бившият ми и не иска той да разбира... Заедно сме малко време - само почивните дни и когато идва да ме изпраща след часовете ...Но не е там въпроса... Знам че звучи егоистично,но искам той да бъде само мой! За последен път е виждал приятелката си преди месеци и ще минат още 1 , 2 месеца докато се видят отново... Как да направя така че да обикне мен? Знам че е с мен понеже се получи просто "хубав момент" и може би понеже ме харесва... Но моите чуства към него са много по-дълбоки,просто за мен Той е наистина страшно важен и сега когато най-накрая успях да го имам,го искам на 100% ...
Моля Ви дайте ми съвет,как да го спечеля изцяло...