.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...

Имам слабост ...

Начи иам един супер гаден проблем.Значи когато се възбудя преставам да мисля за проблеми ,а само за секс.А аз доста често се възбуждам.Това пречи на връзката с гаджето ми.Та въпроса ми е има ли някакъв начин като се възбудя да не искам секс ,защото така се пречупвам.Нещо метод ,хапчето нз нещо само да помогне един вид да не се възбуждам или като ми стане нещо да не мисля много за тва.Темата е мн тъпа обаче в момента не мисля мн ако може някой да хелп.

Re: Имам слабост ...

Цитирай Първоначално написано от amadeuskb
    Начи иам един супер гаден проблем.Значи когато се възбудя преставам да мисля за проблеми ,а само за секс.А аз доста често се възбуждам.Това пречи на връзката с гаджето ми.Та въпроса ми е има ли някакъв начин като се възбудя да не искам секс ,защото така се пречупвам.Нещо метод ,хапчето нз нещо само да помогне един вид да не се възбуждам или като ми стане нещо да не мисля много за тва.Темата е мн тъпа обаче в момента не мисля мн ако може някой да хелп.
    Е братле в момента пак ли си възбуден, че не мислиш много иначе по темата контролирай се, мисли за нещо различно - пробвай да си поемеш въздух и гледай ръцете ти да не шават много...
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

хахахах много добра тема обаче време ти е да правиш секс приятелю !!! само на ръчна така става ... само за секс ще мислиш.

мисли за стари бабички

не помага, ама пак мисли за стари бабички

Земи глътни малко уран... помага

Цитирай Първоначално написано от dembi
    мисли за стари бабички

Град
    Go Skate Day ! ! !
    [/quote]dembi написа:
    мисли за стари бабички[/quote]

www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Незнам точно какво да правиш ..но когато аз искам да не ми става смешно примерно докато чета пред класа...в момента,в който почвам да се усмихвам се сещам за биографията на П.К.Яворов(първите две-три изречения)и както ми е смешно пак се концентрирвам и готово ..
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Re: Имам слабост ...

Цитирай Първоначално написано от amadeuskb
    Мисли за кебапчета, кюфтета, лайна, компютърни игри и такиа и няма да ти "скача".Поне при мене бачка.
    Pagani Zonda

за майка си и баба си в едно легло мисли

Супер фен
    мисли си за видеото, което ще ти излезе на този сайт, просто няма начин да ти стане:
    http://dawdaw.homo.com/

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    за майка си и баба си в едно легло мисли
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Голям фен Аватара на Naik1
    воля се иска бе ! какъв мъж си като неможеш да се контролираш ? постави си за цел да си преодолееш проблема и си готов.. какви хапчета какви глупости.пробвай както ти казаха за бабички, лайна, кюфтета, бельо на бездомници и нещо от сорта да мислиш ама всичк е на психическа основа..

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от dembi
    мисли за стари бабички

може от това още по надървено да му стане
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си