Хора може ли от тея шибани тополи да имам алергия от няколко дена като започнаха ме сърбът очите и едното око много го търкам и ми е червено слагам едни капки ама ни6то май 6е хода на доктор![]()
![]()
Не си търкай очите ве! И гледай да отидеш при добър очен, за да ти даде точните капки!
Don't tell me what I can or can't do !
13. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се предписват лекарства!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Такам, драги съфорумци,
повече от сигурна съм в доброжелателността ви,
но моля нека тя не включва точното назоваване на лекарствени медикаменти.
Нека се абстрахираме от факта, че подобни действия са в разрез с установените правила и не забравяме, че понякога именно желанието да помогнем, може да доведе до лоши последици.
Иначе по темата- и аз съм алергична и е отвратително просто.
Тези дни ще си взема направление за алерголог и ще се лекувам, че е мъка...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Наясно съм, приемам го като лечение.Първоначално написано от nqmam_name
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
отиди на лекар..
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Първоначално написано от hisy
Полените (пуховте) са външен дразнител, който най - много да предизвика кихане, демек хрема. Проблемът с очите го причинява прашецът на растенията (най - често). Алергията може да отмине с времето, но ето, че вече 20 години не отминава при мен. И все пак не я изкарвам толкова тежко, колкото като бях на 10. Има доста хапчета, които помагат в случая. На мен ми действат обаче само едни. Личният ти лекар ще ти даде рецепта.
Имай предвид, че доста от тези хапчета (и моите също) са силни антиалергозани, които нерядко имат странични ефекти. При мен се предизвиква сънливост. Също така с повечето от тях е абсолютно недопустимо да се пие алкохол.
Капки за очи и нос няма да помогнат, само могат да навредят, защото в момента на нанасяне те раздразват още повече...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Ако вярваш на Хомеопатията - отиди при Хомеопат . Преди започваше алергията ми от средата на Март до ьОктомври . Всяка година ставам все по-добре . Тази година започна към края на Май.
моя нос се побърква когато съм навън и незнам защо тая година е за пръв път така
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Пъхни си малко барут и го взриви, помагаПървоначално написано от pam1
![]()