- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм...
Здравейте, съжалявам ако ще ви отегча с моята история и благодаря на всички, които ще я прочетат![]()
Преди няколко дни излизах с мой бивш приятел. Бях с него 8 месеца (най-дългата ми връзка) и мога да кажа с ръка на сърцето, че наистина го обичах. С въпросното момче запазихме добри взаимоотношения и от време на време излизамеОнзи ден обаче нещо стана - аз като, че ли отново се влюбих в него (а може би никога не съм го разлюбвала, а просто някъде съм скътала чувствата си). На срещата той първи подхвана темата за нашата вече минала връзка, а на края на вечерта ме прегърна. Мислих си, че това е просто един вид приятелско отношение (все пак се разделихме, защото по неговите думи "Не ме обичал, както преди") Когато се върна в Сф (учи там) ми писа по скайп и ми призна, че в последните няколко дни мислил за мен и, че пак съм му взела ума.... Тъй като ме е наранявал доста и съм му давала и 2-и шанс през времето, в което ссме били заедно не бях мн убедена в думите му и му казах да ми докаже, че е искрен и че наистина държи на мен. Признах му чувствата си по индиректен начин (че още го обичам и т.н) От тази вечер насам не ми е писал.... От това много ме боли, постоянно очаквам да ми пише, да направи някаква стъпка, да докаже, че е искрен, но уви... Иска ми се да му пиша, но твърде много пъти съм губила достойнството си и гордостта си заради него (когато се скарахме и той беше виновния винаги аз бях тази, която се извинява и др таквиа подобни ситуации). Моля ви за съвет - вие как мислите да му пиша ли или да оставя нещатата в негови ръце?
П.П - той е голям инат и не му е присъщо да се моли на някакво си момиче.....
Благодаря на тези, които прочетоха темата ми и педварително благодаря за съветите![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!