.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

нещо,тъжно...

просто реших да споделя нещо, което написах...

как се чувствам ли?
    дали ти пука?
    защо да плача?смисъл няма

на моменти наистина е страхотно
    но в други искам да избягам
    да избягам и да плача сама там в дъжда ,далеч..

казваш,че те интересувам, но не го показваш....
    изморих се! моментите на тъга може би са повече от тези в които е страхотно
    искам да избягам така заради малките неща,които правят ме така тъжна
    малки,незначителни за теб, но важни за мен,не виждаш болката в очите ми
    искаш всичко да е както трябва,ами постарай се!не не не ти виждаш само себе си.
    обичаш ме?!? но как?!? искаш ли аз да съм щастилива??? правиш ли нещто за мен за да се усмихна,може би ,но рядко.неможе когато на теб ти е готино да правиш мили неща,а когато не ти е да нараняваш ...
    можеш ли да дойдеш с цвете в ръка,можеш ли да кажеш нещо мило,когато не очаквам,можеш ли замалко да отвърнеш поглед от себе си и да видиш мен,можеш ли да ме изненадаш,можеш ли да искаш да поговорим за нещо важно или не,можеш ли когато съм тъжна,когато ми е зле,да направиш,нещо малко за мен да оставиш твоите разбирания и да погледнеш замалко моите,можеш ли да ме накараш да бъда обичана,можеш ли да ме накараш да се усмихна да се усмихвам всеки ден?ето в ТОВА се състои любовта!
    не виждаш по далеч от твоите мечти и възгледи.живееш в собствен свят и незнам,вече незнам интересувам ли те,или никога не съм ??ще кажеш, че се интересуваш от мен че ме обичаш,да, но показвашли го??.със сълзи на очите те моля ако ме обичаш покажи ми това,ако не не ме мъчи.всеки си има проблеми,но обичаш ли някой ще искаш да му е добре,ще се радваш когато се усмихва ше правиш така,че да бде щастлив....любов..силна дума,дума в която има мн сила сила която трябва да бъде показвана дума, която трябва да бъде показвана,не казвана,дума която носи и радост и тъга,любовта е сила, силата да кажеш НЕ на нещо но да видиш любимия щастлив.не всичко може да както трябва винаги,но можеш да се постараеш да направиш човека, който казваш, че обичаш ЩАСТЛИВ,в момент на тъга от тези малките неща...

бе всичките сте ебати поетите .

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Не искам да съм на мястото на човека, който те е провокирал да напишеш това.

глупаво е наистина,на пръв поглед всичко е супер,но всъщност трябва истинска ''любов'' разбиране,внимание,ако наистина твърди това ''обичам''..

Голям фен Аватара на Aicken
    ебаси пубертетната фаза
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Правописът няма да го коментирам.Що се отнася до написаното:не пожелавам на никого да се случва описаното от теб.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: нещо,тъжно...

Цитирай Първоначално написано от sweetEmily
    просто реших да споделя нещо, което написах...

как се чувствам ли?
    дали ти пука?
    защо да плача?смисъл няма

на моменти наистина е страхотно
    но в други искам да избягам
    да избягам и да плача сама там в дъжда ,далеч..

казваш,че те интересувам, но не го показваш....
    изморих се! моментите на тъга може би са повече от тези в които е страхотно
    искам да избягам така заради малките неща,които правят ме така тъжна
    малки,незначителни за теб, но важни за мен,не виждаш болката в очите ми
    искаш всичко да е както трябва,ами постарай се!не не не ти виждаш само себе си.
    обичаш ме?!? но как?!? искаш ли аз да съм щастилива??? правиш ли нещто за мен за да се усмихна,може би ,но рядко.неможе когато на теб ти е готино да правиш мили неща,а когато не ти е да нараняваш ...
    можеш ли да дойдеш с цвете в ръка,можеш ли да кажеш нещо мило,когато не очаквам,можеш ли замалко да отвърнеш поглед от себе си и да видиш мен,можеш ли да ме изненадаш,можеш ли да искаш да поговорим за нещо важно или не,можеш ли когато съм тъжна,когато ми е зле,да направиш,нещо малко за мен да оставиш твоите разбирания и да погледнеш замалко моите,можеш ли да ме накараш да бъда обичана,можеш ли да ме накараш да се усмихна да се усмихвам всеки ден?ето в ТОВА се състои любовта!
    не виждаш по далеч от твоите мечти и възгледи.живееш в собствен свят и незнам,вече незнам интересувам ли те,или никога не съм ??ще кажеш, че се интересуваш от мен че ме обичаш,да, но показвашли го??.със сълзи на очите те моля ако ме обичаш покажи ми това,ако не не ме мъчи.всеки си има проблеми,но обичаш ли някой ще искаш да му е добре,ще се радваш когато се усмихва ше правиш така,че да бде щастлив....любов..силна дума,дума в която има мн сила сила която трябва да бъде показвана дума, която трябва да бъде показвана,не казвана,дума която носи и радост и тъга,любовта е сила, силата да кажеш НЕ на нещо но да видиш любимия щастлив.не всичко може да както трябва винаги,но можеш да се постараеш да направиш човека, който казваш, че обичаш ЩАСТЛИВ,в момент на тъга от тези малките неща...
    Разбирам го човека .... сигурно заспива докато ти слуша монолозите

Скъпа Емили,

това наистина е супер скучно и депресиращо

С уважение,
    аз

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    malko ibano ama are
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

ъъъ не струва

Написаното е искрено и много вярно, сигурно до болка познато на повечето тук. Изказът ти не ми харесва, а и правописа ти е лош. Поне главни букви можеше да сложиш.

П.П. Не претендирам, че аз пиша много грамотно, но можеше да се постараеш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Някой да каже "TLDR"-то ?
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си