.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Спиране на цигарите

На 16 съм и пуша от някъде 2 години почти,имаше период,в който не пушех,ама почнах на сериозно да го карам,но искам да спра.Проблемът е,че мисля.че вече не мога,та да ви питам с лепенки никотинови или нещо да ми кажете,с което да си оправя проблема?

Град
    в света на приключенията ..
    хапчета
    попитай в аптеката
    поздравявам те;че искаш да ги откажеш

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Опитай със силна Воля ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Голям фен Аватара на melinor
    www.help-eu.com Вчера го рекламираха
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Нямаш ли волята да ти самата да ги спреш,никой не може да ти помогне

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Опитай със силна Воля ...
    +1

Re: Спиране на цигарите

Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    На 16 съм и пуша от някъде 2 години почти,имаше период,в който не пушех,ама почнах на сериозно да го карам,но искам да спра.Проблемът е,че мисля.че вече не мога,та да ви питам с лепенки никотинови или нещо да ми кажете,с което да си оправя проблема?
    Аз пуших няколко години , от няколко въобще не пуша - без лепенки , без хапчета . От хапчетата се пристрастяваш както от цигарите - просто е нужна малко воля .

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Вижте сега, това с "силна воля" е смехурия, която може да каже само непушачи или човек, който не е пристрастен. Има хора, на които им се вие свят, ако не запалят два дена примерно, други стават толкова нервни, че сами не се търпят, та камо ли околните. Пушенето е навик като миенето на зъбите преди лягане - ако не си измия зъбите, не мога да заспя. Но то има и пристрастяване, което само с воля не се оправя.
    Хапчета, само от тях съм усещал ефект. Взех едно и наистина някак си не усещах нужда да запаля цигара. Но пък и аз не искам да ги спирам...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Пламене , много си далеч от истината - 10 години пушех , 10 не пуша . Колко съм дърт в момента не е важно .

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Хаха, смешно ми става като говорите за тия хапчета и как след тях сте нямали "никотинов глад" А вие наясно ли сте, че едно такова хапченце (визирам "Tabex") се равнява на 3 цигари, до колкото знам се взимат по няколко таблетки на ден.. е, сами си правете изводите!

Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Вижте сега, това с "силна воля" е смехурия, която може да каже само непушачи или човек, който не е пристрастен. Има хора, на които им се вие свят, ако не запалят два дена примерно, други стават толкова нервни, че сами не се търпят, та камо ли околните. Пушенето е навик като миенето на зъбите преди лягане - ако не си измия зъбите, не мога да заспя. Но то има и пристрастяване, което само с воля не се оправя.
    Хапчета, само от тях съм усещал ефект. Взех едно и наистина някак си не усещах нужда да запаля цигара. Но пък и аз не искам да ги спирам...
    +1...За всеки е различно.На едни им влиаят хапчетата,на други лепенките...а на трети...и волята може да помогне.Пробвай първо с хапчета,ако не действа пробвай лепенки.А след това просто не знам.Не знам дали имаш "силната воля"...

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Най-сигурно да се пробваш сам/а да спреш да пушиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си