- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сина на шефа :]
Хаха , те всички така викат , сега ще ми кажеш , че ти не си всичкиПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
...
MEAN PEOPLE SUCK !
Странна раута са мъжете![]()
![]()
Лично мнение: Тъпо е,че изглежда,като наивник.. И казва думи,които едва ли е изпитал.. няма искренностпоне на мен така ми се струва
иначе УСПЕХ!
![]()
стани любовница на шефа така ще си по-на кяр![]()
най ме кефи лафа..
там където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш чепа :)
ако ви е писано няма да ви запознае Наталия Симеонова, а ... случайноста!:)
пфф ай аз отивам да вечерям. филма ми се свали :)
Пий Бира За Да Станеш Човек
Аз друг изход освен като станеш на 18 да се омъжиш за него и след една-две години да измислиш начин да го премахнеш (намираш някоя,която да го съблазни,и после се правиш на мъченица или наемаш убиец,който да му свети маслото)след което му взимаш парите,казваш на майка си да напусне и заминавате с нея на някой остров.След това,ако сте достатъчно алчни,повтаряте операцията и живот и здраве след 5тия заблуден намираш любовта на живота си и си живуркаш като богиня![]()
а конкретно по темата:едва ли началникът ще си промени мнението към майка ти заради лошо стекли се обстоятелства от любовния живот на сина му...не ме разбирай погрешно,ама няма да го отрази много![]()
Ами аз нещо не разбрах той харесва ли те изобщо ?
Ако е така защо да не опиташ може и да се получи нещо.![]()
Голям праз,че е син да шефа й.Ако има химия се взимайте.НаИш ли кокло го ебе шефа на майка ти с кого се е хванал сина му.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Излезте на една среща,виж как ще се развият нещата и ако ти допадне може пък и да тръгнете.Просто помисли дали ти харесва наистина и решението сама трябва да си го вземеш.
Нека любов да има.![]()
+1Първоначално написано от moon_flower
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ти си добре .. майка ми искаше да ме урежда със сина на един турски милионер но само като чух от къде е ..![]()