.

Виж резултатите на анкетата: Жените са като Пощенските Марки. Колкото повече ги плюеш, толкова повече се лепят!

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

28 53,85%
  • Определено НЕ

24 46,15%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27

Град
    Пловдив

ок

Ами, благодаря за отговора.

Права си че имах чуството че могат да се получат нещата между

нас, но това не беше водещо. Иснтината бе че и на чисто приятелство

много бих се радвал.

Anyway, минало заминало в края на сметка. Аз никакви лоши чуства не

изпитвам към теб....и се извинявам за изказвани обиди към теб в този

форум.
    Long Live Rock N RoLL

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от esfigmen
    През Април тази Година, пак се засекохме и се заприказвахме и стана въпрос че аз си търся пациенти за да работя за да направя норматив. Тя сподели че имаше някакви (минамални ) оплаквания от зъбите, и прояви желание да дойде на посещение. Аз след някой ден почуках на вратата ( ние живяхме на един етаж с нея, срещуположни врати ) и се оговорихме кога да дойде. Тя преди да си тръгна каза : " Е, ти само за такива работи ли ще ме търсиш??? Няма да ме поканиш на кафе?"Аз приятно изненадан и отговорих :"Ами, ок. Дай сега да отидем."
    ........... Трябва да кажа че това момиче което обсъждам е много възпитано, интелигентно...и не на споследно място, добре изглеждащо на външен вид, просто не разбрах защо така постъпи !!! ))))))))

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Васко, наистина ли трябваше да пуснеш тема във форум за да ме попиташ?
    Нека кажа на всички причината тогава, щом ти толкова не можа да разбереш. Имам си приятел и го обичам. Не съм твърдяла друго, обичам го. Да, имах проблеми с него, но причината да изляза с теб не беше, че искам да го сменя, просто исках да бъдем приятели.
    Твоето обсебване върху мен ми показа, че ти имаш съвсем други намерения- и да звънна поне хиляда пъти, написа ми 100 смса и честно казано те помислих за психопат- излязохме веднъж и какво?
    Много ми хареса, като човек- вярно е, щеше да е чудесно да сме приятели, но не и при тези условия, не и при този интерес от твоя страна. Виждам, че доста са ме пообиждали в този форум, не сте прави хора- не съм пращала сигнал, че искам нещо повече... Мисля, че всяко нормално обвързано момиче щеше да се отдръпне на мое мястно. Както и да е, изнесох се преди една седмица, всичко хубаво ти желая и слънчево и усмихнато лято
    Аз ли нещо не разбирам или ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си