.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Защо??

Град
    под криВата ти ^^

Защо??

Ами за сега още не съм правил секс демек съм девствен но е имало случеи в които сме са натискали и такива разни простотии и то по 20 30 мин нали и аз все съм надървен след като това свърши ( имам предвит натискането и разните простотии) след 10 или 20 минути някаде много почват да ме болят топките.. като ги пипна също ме болят... но пък като седна и ми олеква... и това е в продалжителност от 3-4 часа...

някви идеи защо става така??

ако имам грешки сорка
    .....

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Тва е щото не си свършил ..
    добрем мерси вече ще знам за напреде
    .....

Град
    Пловдив
    това е много кофти тръпка... да не ти казвам какво е като си на косъм да ти пуснат и оставаш на сухо
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    това е много кофти тръпка... да не ти казвам какво е като си на косъм да ти пуснат и оставаш на сухо

явно не си чел първата ми тема ??? хах прати личен ако искаш да ти разправям за какво става дума
    .....

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    ако се повтори пак направи една чикия и ще видиш, че ще ти олекне

не само шот не е свършил ми и шот е имало много натиск в оная зона и просто го е заболяло...

Цитирай Първоначално написано от Smite
    Цитирай Първоначално написано от Macallan

явно не си чел първата ми тема ??? хах прати личен ако искаш да ти разправям за какво става дума
    По-спокойно де... Нормално е. Събираш енергия за акт (става чисто инстинктивно), но не я изпускаш. Затова те боли.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Вика му се превъзбуждане ! Това е един от многото странични ефекти от жените ! Много често когато нямаме възможност с приятелката ми да правим секс се получава точно това. И за целта прибирам се вкъщи, 1 бърза и съм като нов Иначе боли и може да продължи от минути до 8-10 часа, което си е наистина мъчение! Някой написа, че от натискането в следствие на натискане се получава болка - ТИ СИ ИДИОТ ! Болката се получава СЛЕД натискането, а ако е от натиск на топките, удар или квото и да е ще е НА МОМЕНТА ! Успех момко и ако имаш възможност чукай, ако не лъскай Дано съм бил полезен!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Вика му се превъзбуждане ! Това е един от многото странични ефекти от жените ! Много често когато нямаме възможност с приятелката ми да правим секс се получава точно това. И за целта прибирам се вкъщи, 1 бърза и съм като нов Иначе боли и може да продължи от минути до 8-10 часа, което си е наистина мъчение! Някой написа, че от натискането в следствие на натискане се получава болка - ТИ СИ ИДИОТ ! Болката се получава СЛЕД натискането, а ако е от натиск на топките, удар или квото и да е ще е НА МОМЕНТА ! Успех момко и ако имаш възможност чукай, ако не лъскай Дано съм бил полезен!
    мерси ^ ^ +1
    .....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Явно автора разбра как да си разреши проблема. Заключвам темата, защото ще има flood.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си