- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моми4ета ?
Моми4ета винаги ли правите Орален Секс на Приятелят ви![]()
Аз не винаги..Някой път като се награбим не ни остава време за такива работи...![]()
мързела не води до никъде!Първоначално написано от `House`F
А как става моми4ето се навежда и започва или тябва да я попита6![]()
![]()
НЕ !Първоначално написано от makareopolski
Първо се разкопчаваш и си сваляш гащите и тогава я питаш. Щото ако не питаш може и да не почне, а ако не почне значи трябва да си вдигаш гащите, а ако трябва да си вдигаш гащите значи не ти се налага да питаш.
![]()
![]()
мале никога не прави тая грешка .. баси и тъпото е "ай да ми духаш" или реплика на един идиот "лапни ми ги мило" е тфа като ми го каже и направо ми минава сякъв кеф, а до преди това може и г*зъ да съм искала да му ближа. а за предния ми отговор че ме мързи да смуча явно plmn не разбира от бъзик и го прие на сериозно, поради което го съжалявам![]()
ахахахПървоначално написано от `House`F
не съм го приел на сериозно
ти не разбра иронията в поста ми
здраве да е
Съгласна съм с това което каза.Много е тъпо да си искат,ако момичето иска няма смисъл той да си го казваПървоначално написано от `House`F
еми да .. макар че има много тъпи мъжки създания.. аз не мога да си представя да кажа на някой "клякай под масата и почвай да ме лижиш !"Първоначално написано от zay4e
![]()
ми не винаги, но в повечето случаи. Даже мн често ако съм неразположена, а той възвбуден минаваме само с това.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
звучи сексиПървоначално написано от `House`F
![]()
Правилната реплика към едно 'тъпо мъжко създание' е:.Първоначално написано от `House`F
Лизни уа лизни уа ! Санким ко щи стани! Няа са гътниш я !!
Друг е въпроса защо излизаш и се чу*аш с такива 'създания'![]()
отиваш при нея и ѝ казваш:
"ай ми ядеш децата!"
ако откаже даваш по грубия начин:
запушваш ѝ носа, за да си отвори устата
и ѝ го пъхаш
туй то
дръж се кат истински мъж
100% успех ще имаш
![]()
Зависи от ситуацията .. Едно момиче трябва дасе сети сама , а не той да и каже "Клякай и лапай ! ".. Все пак доста важна част от любовната игра си е
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от Sneki
Уж се хвалеше че имаш приятел и си изневерявате взаимно,но мн се обичате-сега пък нямаш
![]()
хаха ако се случи при мен 100% процентовия резултат ще е, че ще му го захапя, откъсна и ще му го изплюя в устата за да си го дъвчи сам !Първоначално написано от HichNeMiPuka
![]()
Зависи.. ако ми е кеф правя ако не ми е кеф - не го правя. а и както каза някой по горе понякога няма време за такиа раути като се награбим :P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ти за нищо не ставаш тогаваПървоначално написано от `House`F
:P И при нас е такаПървоначално написано от CoOLBebZz
абе.. дали ставам или не ставам ти никога няма да разберешПървоначално написано от Hagakur3
до сега оплакване относно секса или любовната игра - нямам
даже смея да твърдя че се справям отлично :P
Ами почти винаги.Преди всеки ден, откакто правим секс по-рядко.
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...