.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Моми4ета ?

Моми4ета ?

Моми4ета винаги ли правите Орален Секс на Приятелят ви

Град
    Елхово
    Аз не винаги..Някой път като се награбим не ни остава време за такива работи...

не винаги.. понякога ме мързи да смуча

Цитирай Първоначално написано от `House`F
    мързела не води до никъде!

А как става моми4ето се навежда и започва или тябва да я попита6

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от makareopolski
    А как става моми4ето се навежда и започва или тябва да я попита6
    НЕ !
    Първо се разкопчаваш и си сваляш гащите и тогава я питаш. Щото ако не питаш може и да не почне, а ако не почне значи трябва да си вдигаш гащите, а ако трябва да си вдигаш гащите значи не ти се налага да питаш.

мале никога не прави тая грешка .. баси и тъпото е "ай да ми духаш" или реплика на един идиот "лапни ми ги мило" е тфа като ми го каже и направо ми минава сякъв кеф, а до преди това може и г*зъ да съм искала да му ближа. а за предния ми отговор че ме мързи да смуча явно plmn не разбира от бъзик и го прие на сериозно, поради което го съжалявам

мале никога не прави тая грешка .. баси и тъпото е "ай да ми духаш" или реплика на един идиот "лапни ми ги мило" е тфа като ми го каже и направо ми минава сякъв кеф, а до преди това може и г*зъ да съм искала да му ближа. а за предния ми отговор че ме мързи да смуча явно plmn не разбира от бъзик и го прие на сериозно, поради което го съжалявам
    ахахах
    не съм го приел на сериозно
    ти не разбра иронията в поста ми
    здраве да е

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Съгласна съм с това което каза.Много е тъпо да си искат,ако момичето иска няма смисъл той да си го казва

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    Съгласна съм с това което каза.Много е тъпо да си искат,ако момичето иска няма смисъл той да си го казва
    еми да .. макар че има много тъпи мъжки създания.. аз не мога да си представя да кажа на някой "клякай под масата и почвай да ме лижиш !"

ми не винаги, но в повечето случаи. Даже мн често ако съм неразположена, а той възвбуден минаваме само с това.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    еми да .. макар че има много тъпи мъжки създания.. аз не мога да си представя да кажа на някой "клякай под масата и почвай да ме лижиш !"
    звучи секси

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    .. макар че има много тъпи мъжки създания.. аз не мога да си представя да кажа на някой "клякай под масата и почвай да ме лижиш !"
    Правилната реплика към едно 'тъпо мъжко създание' е:.

Лизни уа лизни уа ! Санким ко щи стани! Няа са гътниш я !!

Друг е въпроса защо излизаш и се чу*аш с такива 'създания'

отиваш при нея и ѝ казваш:
    "ай ми ядеш децата!"
    ако откаже даваш по грубия начин:
    запушваш ѝ носа, за да си отвори устата
    и ѝ го пъхаш
    туй то
    дръж се кат истински мъж
    100% успех ще имаш

"Леко със зъбките , да не ти ги избия"

Зависи от ситуацията .. Едно момиче трябва дасе сети сама , а не той да и каже "Клякай и лапай ! " .. Все пак доста важна част от любовната игра си е
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)

Re: Моми4ета ?

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    nqmam priqtel..no vinagi prava na mom4eta da
    Уж се хвалеше че имаш приятел и си изневерявате взаимно,но мн се обичате-сега пък нямаш

Цитирай Първоначално написано от HichNeMiPuka
    отиваш при нея и ѝ казваш:
    "ай ми ядеш децата!"
    ако откаже даваш по грубия начин:
    запушваш ѝ носа, за да си отвори устата
    и ѝ го пъхаш
    туй то
    дръж се кат истински мъж
    100% успех ще имаш
    хаха ако се случи при мен 100% процентовия резултат ще е, че ще му го захапя, откъсна и ще му го изплюя в устата за да си го дъвчи сам !

Град
    Maina Town
    Зависи.. ако ми е кеф правя ако не ми е кеф - не го правя. а и както каза някой по горе понякога няма време за такиа раути като се награбим :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

ти за нищо не ставаш тогава

Цитирай Първоначално написано от CoOLBebZz
    Аз не винаги..Някой път като се награбим не ни остава време за такива работи...
    :P И при нас е така

Цитирай Първоначално написано от Hagakur3
    ти за нищо не ставаш тогава
    абе.. дали ставам или не ставам ти никога няма да разбереш до сега оплакване относно секса или любовната игра - нямам даже смея да твърдя че се справям отлично :P

Ами почти винаги.Преди всеки ден, откакто правим секс по-рядко.
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Дам,винаги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си