Значии.. от тази година съм в ново училище и, въпреки, че и преди това познавах много от хората, сега сме много по-близки. Така се получи с едно момче.. Нека го нарека Р. Та Р. ме хареса.. даже се влюби в мен.. в началото ми беше много досаден, но после вниманието му започна да ми харесва. Стана ми най-добър приятел. В последствие започнах да изпитвам чувства към него.. От малко, малко после несигурно та до преди няколко дни не усещах как съм се влюбила. Преди не исках да правя нещо за да не си разваля приятелството с него.. без него съм загубена.. НО откакто усетих, че е "станала белята" усетих и, че той не е същия. Стана по-студен. В скайп си беше написал. че НЯКОЙ го прави щастлив. Попитах го кой е.. преди ми казваше, че съм аз, но този път ми каза името на едно момиче. Изревнувах, но не показах това пред него. После ми се дръпна няколко пъти и аз го попитах защо напоследък се държи така. Той ми отговори, че "Неможел цял живот да ме ухажва" ... буквално седях така ... Говорих с една приятелка за това и тя ми каза, че са говорили с него и той и е казал, че знаел какво прави и, че накрая аз съм щяла да го търся. Така и стана. Реших и аз да се държа като него. Вчера ми писа в скайп и след много кратък разговор той ме попита защо не му пиша. Казах му, че "немога само на него да обръщам внимание". Той много ме ревнува и знае, че и аз го ревнувам. Той постояно пред мен се занимава с други, и аз ще го направя. При това - ще тръгна най-вероятно с един негов приятел. Щом той може да се държи така и аз мога.
Тъпото е, че когато се опитвам да го нараня по този начин МЕНЕ ме боли, че него го боли.. обичам го немога да го отрека. Тежко ми е, че така стана и незнам каква мамка му е причината..
*Вчера и днес няколко пъти се опита да ме подмине в училище, но аз го поздравих.. той не реагира.
Всъщност незнам защо писах.. Може би някакъв съвет какво да правя или защо той го прави?