- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Vichy Normaderm
Взех си го преди малко, обаче искам да попитам тези, които са го ползвали или го ползват, по колко пъти трябва да се мажа, защото не видях някъде да го пише? Наистина ли матира за 6 часа? И, разбира се, вашите мнения?
Имам намерения да го ползвам сериозно, така че... а дано поне това да помогне.
Аз го имам,и съм доволна много,матира,но го ползвам през ден,защото като си го купих и се мажех секи ден и забелязах 4е ми се омазнява много лицето и се получават черни и бели точки.Зависи каква ти е кожата,ако не е мазна се мажи всеки ден.И задължително сутрин,най- голям ефект има,пак и ще ти баде защитена кожата през целия ден.
Защо ако не е мазна да се мажа всеки ден? На опаковката пише, че е точно за мазна кожа?Първоначално написано от iveto18
Никой друг ли не го е ползвал?
защото ако е мазна и се мажеш много често ще се омазнява по-бързо!!Първоначално написано от vaLq_14
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
На опаковката пише да се мажеш сутрин и и вечер, ама тая тема ме хвърли в размисъл нещо...
Инак го ползвам основно сутрин. В началото бях доволна, сега не ми се вижда по-различен от този, който ползвах на Лореал за 10лв.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аз го ползвам от 2- 3 седмици и съм доволнанаистина матира кожата минимум за 6 часа .. използва се сутрин и вечер на почистена кожа
![]()
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
Благодаря за отговорите![]()