.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    здрвейте можели някой да ми помогне да ми каже как да кача мускулна маса момче на 18 год. сам и килограмите ми са 52 писнами хората ми ми казват .. МОМЧЕ ТИ ЯДЕШ ЛИ ЩО СИ ТОЛКОЗ СЛАБ :@:@ писнами да ми се подиграват някои можели да ми каже как да кача мускулна маса кфо точно трябва да правя и кфо да ям наи вече .. моляви помогнете ми ..

отивай във фитнеса и минавай на хранителен режим

Мега фен Аватара на Chacho
    Високовъглехидратен режим и някаква форма на силови тренировки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Високовъглехидратен режим и някаква форма на силови тренировки.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    +1
    +2

А не искаш ли да направиш само като седиш пред компа? И ядеш като прасе? То така не става мой човек

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Като задаваш малоумни въпроси в разни форуми.. (:
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Започни някакъв силов спорт фитнеса не е единственото нещо.Ако имаш зала по щанги пък и в повечето случеи са безплатни.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PleeZzLiiyo0o Виж мнението
    писнами хората ми ми казват .. МОМЧЕ ТИ ЯДЕШ ЛИ ЩО СИ ТОЛКОЗ СЛАБ :@:@ писнами да ми се подиграват някои можели да ми каже как да кача мускулна маса кфо точно трябва да правя
    Ако си от Варна, бягай в зала "Тракия". Това е фитнеса за теб и други слаби момчета от Варна. В тоя фитнес ще ви бъде супер и за 4-5 месеца ще направите големите баници.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Ако си от Варна, бягай в зала "Тракия". Това е фитнеса за теб и други слаби момчета от Варна. В тоя фитнес ще ви бъде супер и за 4-5 месеца ще направите големите баници.
    да бе , при най-силните го пращаш , ти пък :&

Супер фен
    Естествено! И най-опитните са там. Да се учи от тях. Който се учи,той ще сполучи.

Banned Мега фен
    ще се стресира детето , душичката му няма да издържи като слиза на долу по стълбите към подземието
    Не ,че нещо , но и в този фитнес съм срещал такива дет много се отварят - е на всякъде ги има ,няма как иначе

Мега фен Аватара на Chacho
    Офтопик:
    ^Дори и извън залата. Оня ден някъв старец се разхождаше покрай лостовете и се спря да ми обяснява, че като се набирам не трябва да има напрежение в тялото и корема ми трябва да е отпуснат (правех набирания с леко изпънати напред крака). Идва да ми се пречка на последна серия и ме ръчка с пръст в корема, като ми повтаря "отпусни се, закво си се стегнал". Бахти кретена, беше на едно 60-70 години. Всеки дава акъл и гледа в чуждата паница.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    хахахаХ Този луд старец , другия път не го допускай да те приближава много ,защото може да се окаже хомосексуален
    То без да се стяга тялото какъв е смисълът

Намери си редовни и сериозни дружки , ходете да бягате в парка , вдигай гирички , лицеви опори , коремни преси , лост + успоредка = Най - добре

Мускули няма как да направиш, дори и да ходиш на фитнес! Това е невъзможно! Такаче по-добре се откажи преди да си започнал! Ориентирай се в сферата на ядрената физика и био-химията!

Голям фен Аватара на explosion_
    Нарисувай си!

Ето решението

нали знаете че тая тема е от 3 год

Цитирай Първоначално написано от mostwanted Виж мнението
    отиваш на лостовете в училището и почваш да се набираш .. първо тесен хват после широк зад врат , лицеви опори , коремни преси ... в залата е по-лесно отивай на зала
    toi e na 13 - i e 82 kila na kvi lostove go prashtate ne6ty po lesno my trqq

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    НА 13 82 кила ... к'ви лостове ви гонят ... по дяволите ако почне лостове с тия 82 много бавно ще се развива (особено в началото)

Така е аз съм на 14 и тежа 75 кила и едвам правя по 5-6 набирания
    П.П Може би може да прави лицеви аз правя по 20
    Последно редактирано от didoo : 10-05-2012 на 20:47

Zdravkoo15
    Guest
    Zdraveite az sum na 14 godini teja 50kg.
    ot edna sedmica veche izpolzvam tazi programa za trenirane http://www.bb-team.org/workout/4373_...rk-chast-purva
    Iskam da znam dali e podhodqshta za men.
    Da otbeleja che ne sum treniral nikoga i sega zapochvam
    mersi predvaritelno

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    НЕ
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си