- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- как да направя мускули без да ходя на фитнес
здрвейте можели някой да ми помогне да ми каже как да кача мускулна маса момче на 18 год. сам и килограмите ми са 52 писнами хората ми ми казват .. МОМЧЕ ТИ ЯДЕШ ЛИ ЩО СИ ТОЛКОЗ СЛАБ :@:@ писнами да ми се подиграват някои можели да ми каже как да кача мускулна маса кфо точно трябва да правя и кфо да ям наи вече .. моляви помогнете ми ..![]()
![]()
Високовъглехидратен режим и някаква форма на силови тренировки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А не искаш ли да направиш само като седиш пред компа? И ядеш като прасе? То така не става мой човек
Като задаваш малоумни въпроси в разни форуми.. (:
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Започни някакъв силов спорт фитнеса не е единственото нещо.Ако имаш зала по щанги пък и в повечето случеи са безплатни.
Естествено! И най-опитните са там.Да се учи от тях. Който се учи,той ще сполучи.
![]()
ще се стресира детето, душичката му няма да издържи като слиза на долу по стълбите към подземието
Не ,че нещо , но и в този фитнес съм срещал такива дет много се отварят - е на всякъде ги има ,няма как иначе
Офтопик:
^Дори и извън залата. Оня ден някъв старец се разхождаше покрай лостовете и се спря да ми обяснява, че като се набирам не трябва да има напрежение в тялото и корема ми трябва да е отпуснат (правех набирания с леко изпънати напред крака). Идва да ми се пречка на последна серия и ме ръчка с пръст в корема, като ми повтаря "отпусни се, закво си се стегнал". Бахти кретена, беше на едно 60-70 години. Всеки дава акъл и гледа в чуждата паница.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хахахаХ Този луд старец , другия път не го допускай да те приближава много ,защото може да се окаже хомосексуален
То без да се стяга тялото какъв е смисълът
Намери си редовни и сериозни дружки , ходете да бягате в парка , вдигай гирички , лицеви опори , коремни преси , лост + успоредка = Най - добре![]()
Мускули няма как да направиш, дори и да ходиш на фитнес! Това е невъзможно! Такаче по-добре се откажи преди да си започнал! Ориентирай се в сферата на ядрената физика и био-химията!![]()
нали знаете че тая тема е от 3 год![]()
НА 13 82 кила ... к'ви лостове ви гонят ... по дяволите ако почне лостове с тия 82 много бавно ще се развива (особено в началото)
Така е аз съм на 14 и тежа 75 кила и едвам правя по 5-6 набирания
П.П Може би може да прави лицеви аз правя по 20
Последно редактирано от didoo : 10-05-2012 на 20:47
Zdraveite az sum na 14 godini teja 50kg.
ot edna sedmica veche izpolzvam tazi programa za trenirane http://www.bb-team.org/workout/4373_...rk-chast-purva
Iskam da znam dali e podhodqshta za men.
Da otbeleja che ne sum treniral nikoga i sega zapochvam
mersi predvaritelno![]()