- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- как да направя мускули без да ходя на фитнес
С много чикииаз на твойте години мислех как да се върна от тренировката по футбол и да изблъскам една здрава Чикияя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqma Nachin Da Nqma Nachin !!!
(music) X-TeaM - Wiggaz (music)
(music) Silikonite da baram 6-ta da karam (music)
Прави мойта програма, много е гадна според някои хора, ама такъв е живота. Давам ти как я започнах в началото. Естествено трябва да имаш и голяма воля.
1. Ставаш рано, примерно 6-7 часа, като си на училище и си първа смяна да кажем в 5 часа.
2. 20 минути разгряване.
3. Като за начало 1 км тичане - не много бързо, умерено темпо.
4. 15 лицеви упори.
5. 15 коремни преси.
6. 20 набирания на лост.
7. 10 минути разтгане.
8. Горещ душ - до такава степен че едвам да издържаш, за да предизвикаш обилно потене.
9. След душа 15 минути разходка да се изспотиш едно хубаво.
10 Студен душ с постепенно намаляване температурата на водата, за да спре потенето, иначе още чаш ще си се потиш и ще ти е кофти и сънено, освен това неутрализира някакво вещество което те кара да се чувстваш отпаднал, както и закаляващ ефект.
Естествено тряба да спреш да ядеш много блажно.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Наиситна е така и аз отначало се притиснявах защото бях мекотело сега съм по стегнатПървоначално написано от Cybershot
Даже яките момчетия ми показваха как точно да правя упражненията и то с кеф го правеха
![]()
Support your local club!!!
Малее, ще изядете момчето О.о . Според мен той все пак е на 13 и толкова много килограми няма да е зле да поотслабне постепенно със малко бягане или колело. Е аз съм на 17 и съм 76 кила О.о и то при положение, че съм у фитнеса от 2 години и 3 месеца. Не му пробутвайте никакви добавки, първо да му окрепне организма достатъчно. Тоест да поизчака да стане поне на 16. На 13, а Вие, ще го тъпчите с протеини и не знам си какво. Като тръгне на фитнес може да прави базовите упражнения. У моята зала съм забелязал някои, които са колкото него и им се отразява добре. Но когато отскочих до залата която ми е доста надалеко да видя какви простотии продават там и като видях 2 дечица на по 12 да правят мъртва тяга със лоста за скотовото ми прилоша.Това упражнение всеки инструктор със минимални познания, ще ви каже, че не трябва да се изпълнява от хора дори които са под 18. Ако трябва да сме честни уврежда гръбнака и можете да прекъснете някой диск. А някой разбирач ако реши да ме обори ... няма да стане . Съветвал съм се със Димитър Димитров (ако го знаете кой е) по простата причина, че със инструктора ми са ходили на състезания и черпя от тях познания. ^=Така, че моя съвет е тръгни на фитнес, не пий нищо което ти пробутват с цел "напълни ми джоба да ти прецакам дроба" не че протеина е вреден ама както прочетох по-горе и съм съгласен. Точно сега нямаш какво да качваш
Тренирай редовно, прави каквото казва инструктора и резултатите няма да закъснеят
=^ (ако имам правописни грешки то е заради бъгавата ми кирилица която се сменя когато си поиска и се ядосвам)
THUG LIFE
Възможно ли е без качване на маса да се става по-силен? Например постепенно с тренировките да вдигаш повече, но да си си същите килограми. И не говоря за хора с голямо тегло, а по-слаби, около 60-65кг.
Audio ergo sum
човече силовата тренировка и тази за маса са коренно различни и според мен тази силовата по-скоро, ще се орелефиш по-бързо отколкото да натрупаш нещо понеже сила се прави с много повторения както релефа а маса със малко някъде до 10 максималноПървоначално написано от ArrowsOfDeath
THUG LIFE
Напълно е възможно.И най-често така става.Силата расте все повече след всяка тренировка,а масата по-бавно.Или остава същата.Това е валидно в някакви граници,докато се стигне тавана.На силата при същата маса.След това,ако искаш повече сила,ще трябва и повече маса.И то най-вече мускулна маса.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Аnapolon 50 mg това го пиеш и нямаш нужда от фитнеси и упражнения![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Аз също се интересушам от нещо и искам съвет! На 14 години съм и тежа 47кг. и съм висока 160см. Питала съм много хора и са ми казвали , че не съм дебела, но аз имам малък проблем, на който супер много се дразна и незнам какво да правя! Имам корем, който не отива на фигурата ми и не ми харесва ! Искам да си перфектна с перфектна форма! Опитала съм всичко коремна преси, тичане всичко! Чакам съвет от вас![]()
Случайно да караш късен пубертет? Тогава съотношението мазнини/мускули е по-голямо отколкото при по-късна възраст.
Другият вариант е да не си пробвала достатъчно. Корем не се сваля от днес за утре. Правилно хранене + тичане + коремни задължително дава ефект.
Ако пораснеш още, всичко ще си дойде на мястото. Също така коремът изглежда по-малък и стегнат ако ходиш по-изправена.
ПС: Моделите по списанията се снимат с глътнат корем, стегнати мускули пр.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не става само с коремни пресиТрябват и други упражнения
Почти на 15 години съм , мога ли да вземам някакви добавки за мускули ?![]()
![]()
Суроватъчен протеинПървоначално написано от Joshoa
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Хубаво тяло може да се постигне без фитнес, чрез лицеви, кофички, набирания и коремни.Тези упражнения покриват сички мускули, които ще покрие и фитнеса.Но за твоите кила ще е малко трудно ако нямаш сила да правиш поне по 1-2 бройки от горните упражнения.Трябва да наблегнеш на бягането.Без значение колко е.С времето ще свикнеш
Поитересувай се от скално катерене, обаче ще ти трябва добър захват като цяло.
според мен тррябва и малко да поотслабнеш.Се пак няма да ставаш културист не ти треба толкова много маса! а и да ти кажа като си примерно 60-65 кила ще са ти нижни по малко тренировки за да се нацепиш![]()
много си т1п... поне нещо смислено да беше написалПървоначално написано от chicho
Смислено и весело си е. Пък и като прочетох ми не е гузно вече на съвестта.Първоначално написано от parkour4ety
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
добре пичове изчетох всичко каквото сте написали ... аз имам подобен въпрос .... само че при мен нещатата са малко на опаки ... аз сам на 17 години и сам 55-56 килограма правя всяка вечер преди да си легна лицеви опори и коремни преси ... оформил сам се уж лекичко обаче сам си клиоща ... висок сам над 175 см . и друго правя лилевите опри докато не ми омалеят рацете и не се просна по очи с коремните преси също правя така ... на скоро чух че това е грешно защото мускула не се развивал по тоя начин та някви предложения ?може би трябва да правя някакви сериики или нещо от рода ... а колкото до фитнеса нямам възможност да ходя ... четох че това е по лесния начин а начина по които аз се мъча да направя нещо е мн труден обаче ... ше си вървим по трудния начин очаквам некви препоръки
![]()
Аз тренирам като теб, обаче на серии до отказ. Демек всяка една серия правя, докато не падна по очи. Ходя на лост и успоредка, но съм правил и тренировки с лицеви. Резултатите са адски бавни, пък и съм забелязал, че има един начален период, в който се свалят килограми и едва след това може да почнеш да качваш. Аз си го обяснявам, че тялото се адаптира към интензивността на тренировките (всеки ден и до отказ).
Директно на въпроса: НЕ!
с мързел нищо не се постига...камо ли пък мускулесто тяло!Не виждам проблем да отделяш по 1 час на ден за фитнес...
[/i]
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
подробно и изчерпателноПървоначално написано от Genetix
Само да си изкажа мнението - за 13-годишен да имаш 83 кг тегло е малко... множко ... а ти колко си висок? Тва е по-важно от възрастта...
1во да кажа - браво пичага, сичко е описано подробноПървоначално написано от Genetix
2ро - добра тренировка ( при тренировките за корем, когато стигнах до половина на пресите, при които леко се отлепяш от пода, направо ме пареше корема..добра тренировка )
Ми и аз станах машина без фитнес , просто си купих дъмбел,щанга,прожини,лежан а,гладиатор и бягаща пътека(за през зимата и за вечерта) а да и тичам в парка![]()